I fell in love in the back of a Cop Car

 
Precis målat naglarna. Var glad och nervös imorse när jag var påväg till skolan men efter ett tag så började mitt humör gå ner. Hade inte ork till att träna trots att jag borde. Har istället tagit en dusch och målat om naglarna inför imorgon vilket kännts bra. Hade absolut hunnit med en springtur men vissa dagar tar verkligen hela kroppen emot och vill helt enkelt inte.
 
Ska nog till My imorgon kväll efter skola + träning då i stort sett hela klassen är där och tror jag kommer må bättre utav sällskap än om jag sitter hemma helt själv och inte gör någonting. Kram.

Boardwalk

2h30min styrketräning imorse. Träffade Oscar på gymmet runt 10 så skyndade på de sista övningarna och fick åka med honom till skolan vilket kändes rätt lyxigt. Inställd Svenska och därför slutade vi tidigt. Engelskan var endast förberedande inför nationella och annars har jag bara gått runt lite på stan.

Måste köpa en ny "vardagsring" då min tappat en liten sten och känns faktiskt tomt utan nån ring alls. Hoppas på att hitta nån på Onsdag/Torsdag då pengarna kommer in. Provade även två eventuella tröjor jag hade tänkt köpa till min födelsedag men ingen satt särskilt bra på mig. Var nästan säker att jag ville ha den ena då jag provat den tidigare och gillat den - Har nu lite smått panik över kläder för Måndag men hittar förhoppningsvis någonting iallafall.
 
Kändes ändå på något sätt skönt att vara tillbaka i skolan och träffa alla, speciellt när vädret är så bra och man kan sitta ute på lektionerna. Imorgon kanske jag ska till Hud igen men de hade endast telefontid 08-09 på morgonen och får därför ringa imorgon och se. Dock skulle det vara bra att veta i förväg då det inte är idealt att jag har smink när jag åker dit eftersom det förstör hela poängen. 
 
 
 

Talk about Love


Ska upp tidigt imorgon för ett gympass - Har tänkt köra armar och mage då jag börjat köra det varje måndag och känns som men bra början på en ny vecka. Slutar tidigt imorgon pga inställd Svenska men värderar en tidig eftermiddag mer än en sovmorgon. Fick altså reda på att redovinsningen jag suttit med ett x antal timmar idag är flyttad en vecka framåt. Nu är den dock gjord så har inte den att oroa mig för längre.
 
Mår bra ikväll och tror jag sakta men säkert börjat bygga upp mina gränser igen i hur man behandlar en person och att jag kan värdera att min tid är lika dyrbar som alla andras och tänker därför inte slösa den på någon som inte är värd den. Har helt ärligt inte tillräckligt många timmar på ett dygn för att låta sådana personer in i mitt liv just nu och det är bara bra. 
 
"Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore".
 
Rascal Flatts – Life Is A Highway

You can tell everybody

 
Kom hem runt 10 idag eftersom vi hade filmkväll igår. Har suttit och försökt göra klart bl.a. Svenska redovisningen till imorgon. Har även en PP i Grafisk Kommunkation att färdigställa tills på Onsdag morgon. 
Börjar bli smått stressad nu över skolarbete och har verkligen pluggat 0 under lovet vilket jag verkligen borde gjort. Ska verkligen tvinga mig själv att göra det på Tors/Fredag då vi är lediga. 
Har nationella i Matte, Spanska och Engelska i maj. Även en kemilabbrapport att lämna in samt fysikprov och ev. laborationsrapport även där. Är dock otroligt skönt att vädret tillåtit en att vara ute såpass mycket.
 
Har trots allt hållt mina känslor under kontroll denna vecka även om det blivit negativa tankar, men det går inte att undgå dem helt. Har haft sällskap under kvällarna och på dagarna har jag tränat eller gjort sysslor och jag tror det hjälp mig då det hållt mig relativt ockuperad. Har kommit på att inte lyssna på ledsam musik för det kan sänka humöret så otroligt fort och därför försöker jag hitta låtar som får mig att må bra istället.
 
Igår åkte jag och Linda in till stan i några timmar. Köpte inget då jag vill spara pengar pga jag tror bestämt mig att jag ska köpa klockan nu igen trots att jag tvekat så länge då det känns onödigt att lägga ut så mycket pengar igen men jag saknar att ha något enklare + jag använder det varje dag. Får väll se om jag faktsikt gör det när jag väl sitter där och ska betala igen.
 
 
Linda och jag lunchade även på Espresso House igår med smörgås och frapinos vilket var gott. Inte tränat något denna helg men ska köra hårt kommande vecka då jag inte kommer hinna till gymmet nästa måndag pga att det är min födelsedag (Kan inte fatta att det är 1 vecka kvar tills jag är 18 !?!)
 
Att göra lista v 18

♡ Boka IELTS test Göteborg
♡ Kontakta HUD Måndag 28/4
♡ Redovisning GK & SV
♡ Skriva klart labbrapport
♡ Hitta outfit tills Måndag
Prata med Rektor om utökat program Spanska 5
Kontakta TW ang. mina hörlurar
 
Kim Cesarion – Undressed
Keith Urban – Cop Car

XO

 
Blev 1h45min rygg och armar idag på gymmet.  Skönt att det är Fredag. Endast 10 dagar kvar till min födelsedag vilket känns så konstigt. 18 är verkligen ett stort steg även om nästan ingenting kommer förändras.
Har aldrig velat växa upp men samtidigt är det något vi alla måste göra. Jag gillar att vara självständig men bara för att man blir äldre betyder det inte att man inte behöver någon där hela tiden.
 
Danielle Bradbery – Talk About Love

Away with my heart

Dålig update denna vecka men kännt mig ofokuserad och inte haft tillräckligt med vilja för att skriva.
I söndags hade jag och Linda gjort 3 rätters påsklunch till Olle så han kom hit en stund, efter det åkte vi bil till honom och på kvällen åkte vi på en fest som en utav klasserna på skolan hade anordnat.
 
 
Har bara tränat, ätit mat och planerat saker denna vecka. Plugg har det inte blivit mycket av trots att jag lovade mig själv det. Dagens pass blev dryga 1h långt men gick inte bra alls. Imorgon ska jag köra rygg och armar igen och hoppas det går bättre. Var på arbetsintervju idag för sommarjobb och får reda på hur det blir nästa vecka. Hoppas verkligen på det bästa men tror många har sökt - gäller dock att vara positiv. 
 
Har spenderat mycket tid ute denna vecka vilket känns bra då vädret varit helt underbart. Åkte in till stan för andra gången idag vid 17 tiden för att spendera några minuter med Lucas då det är svårt att hitta tid ibland. Blev enbart 45 min men det är bättre än ingenting.
 
 
Känns som jag tänker så mycket och det drar ner mitt humör. Jag vet vad som är bäst men känner att om något i mitt liv försvinner så har jag behovet att fylla det hålet direkt. Hatar att känna mig ensam och är rädd att det är precis vad jag kommer göra ett tag nu - men samtidigt vill jag inte lura mig själv till att tro något som inte är sant. Har alltid vänner att prata med om allt, och det vet jag, men det är annorlunda än att ha någon som ser på dig med kärlek istället för vänskap.
 
Om det är något jag vägrar att vara - så är det personen som nån umgås med för de inte kan hitta någon bättre för stunden. Man tar ofta inte vara på sina egna känslor lika bra som andras, men alla förtjänar att hitta nån som prioriterar dig över andra.

Lättnad

Har inte gjort så mycket idag faktiskt. Sprang 5km imorse och tog med mig vikter ut i trädgården i det fina vädret för att avsluta med squats och lite övningar med medicinboll. 
Tog en dusch efter det och åkte med Aleksis till frisören. Efter det har jag målat naglarna, planerat, diskuterat, cyklat och haft skype samtal. Är så nervös inför imorgon och hoppas att det kommer gå bra.
 
Imorgon ska jag köra ben och brukade vara min favoritkroppsdel att träna men inte längre. Känner att jag är inne i en svacka och att jag inte gör några framsteg. Vet inte om det är för att jag blivit påverkad av att jag varit orolig och förvirrad i sinnet eller om det beror på något annat. Hoppas dock det försvinner snart.  Kram.
 
Danielle Bradbery – Danielle Bradbery
 

Wanted

Önskar jag kunde visa hur mycket jag uppskattar mina fina vänner som alltid finns där 
 
Har tänkt mycket det senaste dygnet på vad jag egentligen vill och vad som är bäst. Hur högt värderar man egentligen sina egna känslor? Ofta skulle man aldrig tillåta att någonting dåligt hände en kompis, men du skulle inte ens hinna blinka innan du bestämt dig för att dina känslor inte är lika mycket värda eller lika viktiga och det gör ingenting om de såras på samma sätt. 
Var en spontan sväng till Alice tillsammans med Linda förut och pratade vilket var skönt.
 
Sänker man sin standard efter ett tag för att man tror man siktar för högt? Ingen borde göra det egentligen och om det är något man reagerar på som man inte tycker är ok i grunden, så ska man inte göra det. Man ska hålla sin standard för att hitta nån som man faktiskt vill vara med. Personer som inte når upp till den kommer endast vara en del utav ens liv en kort period innan man inser att de inte räcker till - Och det är ok.

Jag vill vara med nån som faktiskt håller mig i handen och kramar om mig för att personen vill. Nån som kan få mig att skratta och nån som det känns bra att umgås med. Nån som är intresserad av mina känslor och tankar och inte försöker ändra på något.
Kärlek är så himla förvirrande och ångestfyllt i många fall, men ändå är det den mest självklara saken i världen och utan kärlek vore vi ingenting. För det är den som får oss att gå vidare varje dag.
 
 

Younger

 
Åkte vid 9 in till stan för att gympass som blev ungefär 2h20min långt med fokus på mage/armar. Gick sedan in till stan från KMTI då det var så otroligt fint väder. Blev på dåligt humör när jag väl kom hem runt 14.30 och varit lite nere utan nån förklaring resten av idag. Tror jag är mer förvirrad nu än någonsin. 
Åker iallafall inte till Gävle nu på Torsdag då vi tagit ett beslut och chansen att flytt sker denna sommar är otroligt liten just nu och vill inte spendera bort två dagar på att åka bil och kolla på en skola som jag inte kommer att gå på ändå. Behöver en dag som jag kan fokusera på plugg och funderar på att ta den på torsdag då jag kanske skippar att åka in till gymmet och springer en runda istället. Kram.
 
Seinabo Sey – Younger
Justin Timberlake – Not a Bad Thing
 

Notice Me

Äntligen påsklov. Pappa har åkt iväg till kusten under helgen och jag ville inte följa med. Inatt är jag själv då Linda också åker iväg i 1 dag men ska bara fokusera på att må bra och försöka att inte stressa nu. 
 
 
Efter skoldagen bestående av fysikplugg, engelska redovisning, heads up, skräckfilm och påskavslutning, så åkte jag till gymmet i dryga 1h30min för ett styrketräningspass. Blev endast armar idag men känns bra då jag fick in ett ganska bra flyt.
Har hunnit äta, duscha och ta en powernap på 5 min sedan jag kom hem och ser just nu på gårdagens Top Model avsnitt. Kroppen känns fortfarande stor och uppsvälld pga pms och gillar inte att det blir såhär men finns inte så mycket att göra åt det egentligen. 

It will never be the same

 
Vill gömma mig från mig själv. Hatar att kolla på min kropp och känner mig obekväm i den. 
Har hunnit med 4 träningspass denna vecka än så länge men känns aldrig som om det är tillräckligt. I Måndags körde jag 2h mage/armar. Igår kondition och mage igen. Idag har jag kört ben/rumpa och kursen tillsammans med Lovisa på kvällen. 
Känns lite jobbigt att komma hem runt 19.30 varje dag då jag inte får nån fritid utöver skola och träning längre känns det som då det första jag gör när jag kommer hem är att duscha och sedan äta något. Efter det är klockan redan 20.30 och jag försöker få in läxor i en timme eller två för att sedan sova eller se på nån serie.

Men imorgon är det påsklov. Slutar runt 15 och efter det tänkt åka till gymmet. Efter det komma hem och måla om mina naglar så de är fina tills på Fredagen - men vi får se. Godnatt.
 
 
 

I guess You've got to run sometimes

 
Är så trött och tårarna började rinna på cykelturen hem ifrån stationen idag. Känner mig så mentalt svag och borta bland alla känslor och tankar. Vill inte känna såna känslor jag känner eller tänka tankarna jag har. Och jag är rädd att det kommer ockupera mitt huvud trots att jag inte borde tänka på det alls. 

Varför tror folk att det är okej att inte ha kontakt med nån på ganska länge och sen skriva och be personen komma över när det passar den? Jag vill egentligen skälla ut personer med denna taktik, men hittar istället på ursäkter. Om man inte hittar nån som värderar dig mer än ett "hej" eller "hur mår du" några dagar i veckan för att vissa ett kontinuerligt intresse så finns det inget att ha hos den personen. Jag vet att man ofta lyssnar mer på känslorna man har mot personen än vad som egentligen är rätt, och jag önskar jag kunde lyssna på mina egna råd ibland men det går inte. 

Jag har gått omkring och trott att jag är stark och att allt som hände i relationsväg förra året gjort mig till en bättre, kräsnare och smartare människa - men jag vet inte om det är sant längre. Jag klarar inte ens att säga till när jag tycker något är fel längre som i exemplet ovan. Jag är ledsen och förvirrad och egenskaper hos en person som är viktiga för mig spelar ingen roll längre för jag kan inte lyssna på hjärnan på samma sätt som jag brukade kunna.
 

Säg bara till När, Var, Hur

Sista veckan innan det efterlängtade påsklovet imorgon. Min förkylning tog över helt i Fredags och var hemma hela dagen. Igår mådde jag bättre, dock inte på topp. Var ute på en joggingrunda med Loke då jag hade så mycket energi att göra av med även om jag vet att det inte var det bästa för halsen, har fortfarande mycket energi men ska till gymmet för första gången på 1 vecka imorgon efter skolan då jag känner mig bra i kroppen idag. 

Har idag varit i Karlstad i några timmar, och har nyss kommit in från en cykeltur för att lyssna på musik och tänka. Vet inte riktigt vad jag ska känna och önskar allt var lika enkelt som det ser ut att vara. Har inte tid att tänka på känslor just nu och vill bara följa mina rutiner då det gör att jag kan hålla oönskade tankar borta i många fall. Men samtidigt vill jag ta itu med dem och utvecklas, men hur tar man det steget ? Eller borde man ens göra det ?
 
Daniel Adams-Ray – Dum av dig

Railroad Tracks

 
Har varit en bra vecka trots att jag gått runt med en förkylning. Ska stanna hemma imorgon då jag få lite lugn och fokusera på att bli frisk så mina vardagliga rutiner kan återgå till sitt normala läge med mat, träning och andra aktiviteter utanför skolan.

Veckan har bestått av Möten, Kickoff, 12h case, Körlektion, Utvecklingssamtal och stress. Har brutit ut i tårar två gånger denna vecka för skolan, min hud och allt kring det som helt enkelt blev för mycket vid stunden. Har inte sovit särskilt bra heller så känns skönt att ta helgen + imorgon att återhämta mig och vara tillbaka på Måndag med mitt vanliga jag. Vill köra stenhård träning nästa vecka då jag endast varit på gymmet denna måndag + kurs igår. Även förra veckan fick en skippar dagar pga inbjudan till event efter skoltid - men nästa vecka ska jag prioritera det på top.
 
Hade planer inför imorgonkväll men de kommer inte bli av. Har precis tagit en dusch och ska nog se på några serier jag missat denna vecka för att hålla mig updaterad. Kram.
 
Twin Forks – Kiss Me Darling

I've been here before

 
My three words have two meanings,
There's one thing on my mind
It's all for you.

Game of Thrones Season 4

 
Nytt avsnitt idag Ä.N.T.L.I.G.E.N.

Figure 8

 
Vaknade imorse med ont i halsen och lite ont i huvudet, men har absolut inte tid att bli sjuk just nu. Åkte iväg till gymmet vid 9 och körde 2h styrka. Fick ner min 5km tid igår med 2 min, är nöjd för stunden då det var ett av mina delmål. Gick runt på stan efter gymmet men hittade ingenting utom en tröja men den fanns inte i min storlek så fick bara med mig behövligheter hem dvs ny sportbh och baslack.
Imorgon är det 12h dag med case, möten, körlektion och kickoff - fullpackat med andra ord. Slutar då 20.00 vilket man kan tycka vad man vill om egentligen. Håller på att göra iordning mina naglar men passade på att skriva detta undertiden det torkar lite. 
Min hud är påväg mot sämre tider igen och blir så trött på att vänta. Den är bra ca 1v i månaden vilket börjar bli frustrerande, speciellt när det börjar bli varmare och man inte vill ha lika mycket smink. Har möte 29e april igen om jag minns rätt men kan lika gärna vara 29e maj... 
Tror även jag ska upp till Gävle den 23e april på kvällen och den 24e kolla runt på skola osv men vi får se hur det blir. Kram.
 
 
 

This is my Kingdom

 
Lördag. Har inte alls gjort mycket idag. Vaknade vid 7 då jag somnade rätt tidigt igår och åkte vid 11.30 med Anders till soptippen då han klippt äppelträden hemma hos mamma. Efter det så bar det in till stan för att kika runt lite + fika på Wayne's. Kom hem ca kvart över tre och trots att jag blivit förbjuden att köra automatbil av min körskolelärare så kunde jag inte hålla mig. Tycker det är så kul att köra bil, men inte manuell.

 
 
Pappa har köpt ny telefon och eftersom min krånglar och jag inte vill köpa ny telefon förens iPhone 6 kommer ut, så har jag för tillfället tagit över hans svarta 4. Vet inte om jag ska använda den eller inte men min krånglar så otroligt mycket med batteriet och med touchen så tror det är bästa lösningen för stunden, är dock så mycket appar osv som måste fixas först men det blir anatagligen kvällens projekt.
Imorgon har jag redan bestämt att jag ska ut och springa, och efter det åka till XXL. Förhoppningsvis blir inte kommande vecka lika stressig och jag hinner/orkar med mer träning då jag på sistone märker mer skillnad i styrka och välmående. Har visserligen hunnit med 5 pass under veckan men de har varit på 3 dagar och behöver mer aktivitet än det.

Finns så mycket fint jag vill ha just nu men det får vänta tills nästa månad pga klockan. Fyller år om precis 1 månad och har inte varit exhalterad över att bli 18 förens ett par dagar tillbaka faktiskt. Vet endast att jag ska ut på middag med Pappa & co än så länge. 
Gävle är allt mer diskuterat och känns allt mer läskigare. Ska jag följa med? Ska jag stanna? Kommer det ens bli något? Får reda på mycket information nu de kommande 10 dagarna som antagligen avgör ödet för detta. Ska förhoppningsvis upp den 24e april och kolla. Känns så långt borta men ändå så otroligt nära. 

Imagine Dragons – Hear Me
Imagine Dragons – Tiptoe
Imagine Dragons – Demons
Imagine Dragons – Every Night
Imagine Dragons – Round and Round

Heart Out

 
Nu tänker jag ta helgen. Kom precis hem från stan. Känns som jag åkt fram och tillbaka väldigt mycket idag men egentligen bara två tågresor till Karlstad och tre stycken hem. Hade tandläkartid vid 13 så fick gå lite tidigare från skolan, som ändå slutade tidigt pga att vi var på universitetet och hade laboration.
Åkte vid 14 igen in till stan för att gå till gymmet, blev 2h mage/armar och känns bra att jag valde att åka tillbaka pga det då jag inte tränade på tisdag eller torsdag. 
Tror det blir kinamat ikväll faktiskt, inte säker dock - och imorgon förhoppningsvis in till stan. Har även fått lite extrajobb hos mamma i Arvika under kommande vecka vilket verkligen behövdes, Kram.
 
 

Torsdag Kväll

 
Igår var så himla bra. Var på Pitchers för att gå på Petters föreläsning och den var otroligt bra. Intressant att få insyn på både hans liv, hur det format han idag och marknadsföring. Efteråt tog vi såklart en fanbild. Otroligt tacksam att jag fick möjligheten att gå på detta event.

#PetterFöreläsning 

 
 
Efteråt så stannade Oscar, Alice, Jag & Victoria kvar för att äta och se på Hockeyn till ungefär 22. Tyvärr förlorade Färjestad rätt rejält men var fortfarande en väldigt trevlig och lyckad kväll.

Sunshine

 
Dagen har gått relativt fort ändå. Tar en vilodag från allt vad träning heter och satsar istället gärnet på de två pass jag har imorgon. Har körlektion vid 10 men tänkt att åka till stan så jag är på KMTI vid 8. Efter skolan har jag även 1,5h pass tilsammans med Lovisa och är faktiskt rätt nervös då vi ska börja med nya saker imorgon sade tränaren förra gången.
Har äntligen tagit tag i Biologi uppgiften som skulle varit inne förra veckan och ska försöka få klart den innan Fredag, fick även godkänt på Fysikprovet vilket jag var helt inställd på att jag inte skulle. Är så otroligt skönt när det blir så på något sätt, då man verkligen gått och förberett sig på det värsta men man blir positivt överaskad av sina prestationer.
Ska kolla klart på de två sista (!) avsnitten av How I met Your Mother nu och efter det ta en dusch. Kram.