Sunset Valley

 
Har precis lagt mig i sängen efter en dag med promenader, pulkaåknning, övningskörning och mat.
Kollade en liten stund på Avatar med Aleksis men kände inte för att se mera så gick upp till mitt rum.
Vi åker hem runt 12 imorgon och ska bli skönt att få städa mitt rum hemma, göra lite läxor och måla naglarna.
 
Ser verkligen inte fram emot en ny vecka även om det kommer att hända några roliga saker.
Ska dock försöka att skaffa resten av julklaparna nu så att det är gjort i tid, Godnatt.
 
 

When I was seventeenPrecis varit ute på en 30 minuters promenad med Loke. Är ca minus 3 här och några cm snö.
Ska sätta mig med matten senare och göra klart den sista sidan men innan det ska jag antagligen gå ut med Aleksis en stund och bara ta det lungt. Kram.

We fall in love 'till it hurts or bleeds

 

Tuning out

 
Trots att jag suttit i några timmar med matten förstår jag inte. Är jätte stressad igen. Tyckte den var så lätt för några veckor sen men nu är det borta och vill inte gå in igen. 
Jag hatar att vara stressad, det förstör allt. Är dock det helatiden känns det som.
Uppgift hit, uppgift dit, komplettering, planer, jobb... och någonstans där emellan ska man hinna hitta en liten stund av lugn och ro - vilket är så otroligt svårt.
 
Hatar att ha uppgifter liggandes men tillslut bara släpper jag allt för det blir för mycket, och det slutar inte att rulla in heller. Klaga lite mer då Felicia... Tror jag ska va ledig på fredag bara för att försöka göra det som behövs göras i lugn och ro så jag förhoppningsivs kan åka iväg till stugan på lördag utan massa stressfaktorer.
 
Bastille – What Would You Do

All this Bad Blood

 

Barbour Outlaw


The day that you stop is the day that you die

 
Tagit en 6km promenad nu på kvällen. Var ganska kallt men skönt att bara vara själv en stund. 
Ska ta och äta kvällsmat snart och sen kanske se på någon serie. Jag hoppas att denna vecka går fort.

Youth Lagoon – 17
 

I'm from a thousand miles away

 
PHEW känner jag just nu. Pluggade fyra timmar kemi, och även om jag inte har någon koll över huvud taget så känns det bra att jag gått igenom och skrivit ner allt igen.
Efter mitt pluggande som tog slut ca 20 så tog jag en snabb dusch och något att äta. Har sen dess skrivit om mitt CV och Personliga brev och är faktiskt mer nöjd än någonsin med det. 
Om ni undrar varför jag gjorde det är det för att jag har bestämt mig att söka in till Marknadsgruppen på skolan. Jag hoppas faktiskt att jag kommer med då det verkar intressant och givande för vad jag vill göra i framtiden.
 
Ska försöka få ett par timmars sömn nu iallafall då jag måste upp tidigt och gå på coachtiden imorgon för att plugga matte, och förhoppningsvis gå igenom mitt misslyckade prov med min lärare.
Har lång dag imorgon då jag efter skolan har tid med privata matteläraren i två timmar, så lär komma hem runt halv åtta imorgon kväll och måste då duscha, så lär inte bli en tidig kväll tyvärr. Längtar redan tills imorgon är slut.
 
Ska försöka göra klart allt i helgen som jag har och bara ta nya tag på Måndag. Vill verklige inte hamna i djupt stress-läge igen för det är otroligt påfrestande för psyket. Men ikväll mår jag bra. Godnatt.
 Highway don't care

 
Var otroligt trött när jag kom hem idag, så efter jag ätit och tagit en dusch sov jag en liten stund. Kollade sedan på Monsters University. Har verklige inte varit någon pluggdag idag men ska försöka göra lite Kemi imorgon och på Torsdag då jag har prov på Fredag. 
Har dock tid med min mattelärare på Torsdag efter skolan så ska väll sitta och plugga i ca två timmar då, så vet inte hur mycket Kemi jag kommer hinna med, även om det är nödvändigt.
Har helt missat fysiken också men får ta igen det i helgen då jag känner att det inte är en priotering just nu.
 
Känner dock fortfarande att allt är bra. Är så skönt att den mesta ångestfyllda stressen är borta, iallafall ett tag. Jag mår bättre nu och det är otroligt skönt. Har haft dagar de senaste två, tre åren då jag bara suttit hemma och gråtit i flera timmar utan att veta varför. I efterhand kanske jag inte gjorde det bästa beslutet med hur jag hanterade allt och vägrade att få hjälp. För det är något jag insett är så otroligt viktigt. Att våga ta hjälp om det är något som är jobbigt eller tynger en.
 
I bet you got a dead cell phone in your shotgun seat, I bet you're bending God's ear talking 'bout me.
You're trying not to let the first tear fall out, trying not to think about turning around. You're trying not to get lost in the sound but that song is always on, so you sing along.
I can't live without you, I can't live without you, baby, I can't live without I can't live without you. 

I'm a little lost at seaI'm a little lost at sea, I'm a little birdie in a big old tree. Ain't nobody looking for me here out on the highway.
But I will be found, I will be found. When my time comes down, I will be found.
Some days, I think it's all okay. Some nights, I throw it all away.
I saw her face and I could tell my ghost had left the town as well and I'm a little lost at sea.
 

Sweater WeatherIt's a Beautiful warVäldigt produktiv morgon idag. Blev klar med matten, fixade ett paket som skulle lämnas tillbaka, planerade tisdagens gympalektion, fixade naglarna etc. Har dock inte gjort så mycket annat än just checkat av listan på saker som måste göras. Enda kvar är nu läsa ca 50 sidor i engelskan tills imorgon vilket jag ska ta och göra om en liten stund. 
 

Shot at the Night

 
The Killers – Shot At The Night

Living in the moment

Idag under Lunch på Frost (Stinas bild)
 
Idag har varit en bra dag även om Kemin imorse gick otroligt långsamt.
Vi såg på film under samhällskundskapen, Charlie Wilson's War, sen så hade jag Spanska men spenderade ca 5 minuter där om jag ska vara ärlig. Var lite mer lockande att ha musikquiz med Lucas och Filip.

Tjejerna ifrån klassen gick ut på Lunch idag igen vilket var mysigt - Även hunnit spendera lite tid med personer jag saknat på eftermiddagen idag och bara smårpratat lite. Började såklart regna sedan när jag skulle hem, och kom hem runt 18 då jag tog en timmes senare buss istället. 
 
Precis ätit lite och väntar nu på att hämta upp Anders ifrån tåget. Kram.
 
Wherever you are, no matter how far, I promise that I won't give up on you. They say out of sight means out of mind, but they couldn't be further from the truth 'cause I'm in love with you - Cody Simpson, Summertime of our Lives
 

Unconditionally

 

There are mysteries greater than the moon

 
December 2008. 
 
Har inte ens hunnit med att tänka idag känns det som, dagen har gått så otroligt fort men ändå långsamt. Varit på utvecklingssamtal och det tog ungefär 1,5 timmar då jag och Linda har tillsammans och för att våra föräldrar älskar att kommentera saker.
 
Vrickade min fot imorse men det kändes okej efter ett par minuter igen så fortsatte som vanligt - men nu är den svullen och jag kan inte gå på den? Hoppas verkligen det försvinner tills imorgon för orkar verkligen inte med detta just nu. Funkar inte heller med mina inplanerade mysiga morgonpromenader.
 
Ska sitta uppe nån timme och bara lyssna på musik, sen försöka att sova. Kram.
 
 

My recovery

 
Älskar hur vädret är just nu, kallt och frostigt - men soligt. Finns inget bättre än att gå ut på tidigare promenader på helgerna, med musik i öronen och bara njuta. 
Skolan har stressat mig så mycket den senaste månaden och man glömmer då bort att ta vara på de små sakerna som gör en glad, t.ex. att fotografera eller att spela gitarr.

Ska försöka gå och lägga mig innan midnatt idag, även packa ihop inför imorgon efter jag tagit en snabb dusch. Kram.
 
 

Certain things that I adoreThere's nowhere else like London

 
Det enda jag vill är att vara i London. Är mitt favoritställe på jorden.
Känner mig mer hemma där, hur dumt det än låter.
Jag tror att alla har en speciell plats där de är menade att vara - vareseig det är en litet sahälle någonstans eller en stor stad på andra sidan jorden. Jag tror bara man vet när man är där, för man lyser upp inombords.
 

You're nobody 'till Somebody Loves you