Oatmeal & Honey

 
Igår var vi i stan på förmiddagen, egentligen för att köpa lampor och nytt schampoo, men vi kom hem med lite mer. Köpte lite behövligheter så som nya rakblad, shavinggel, shampoo & conditioner etc. 
Köpte även sorteringskorgar att ha i mina lådor så har gjort iordning min "produktlåda" nu och är så mycket lättare och mer hantereligt när jag behöver något. Köpte även ljuslila kuddfodral till mina kingsize kuddar (50x90) då jag är så trött på vita. Filip var här från igår till idag och tiden går alltid så fort med honom. Har hunnit övningsköra, jobba lite, måla naglarna och kollat några avsnitt utav Modern Family idag - tror inte det sker så mycket mer idag utan att välja något att ha på mig inför skolfotot imorgon. Kram.
 

Back to School

Skor - Zara / Jeans - Never Denim / Blus - Massimo Dutti / Cardigan - Stockh lm / Hatt - Monki / Väska - Baron / Datorfodral - Marc by Marc Jacobs / Klocka - Marc by Marc Jacobs / Ring - Chantii
 

Just a Little Bit of Your Heart

 

Cosmopolitan Friday

 
 
Slutade tidigare idag då vi hade planerad UF dag från 9-15 men tror ingen orkade arbeta så länge med det - trots det har vi en väldigt bra start på vårt projekt. Idag har jag Fredag för mig själv och skall endast kolla på serier, läsa tidningar och eventuellt gå ut på en promenad med min lilla älskling, dvs. Loke.

Greece

 
 
 
 
 
 
 
 

My Everything by Ariana Grande

 
 
 

Du gör mig så lycklig

 
 
 
 
 

2014 08 08

Åker på semester för 3e gången denna sommar imorgon. Har  ingen lust att åka bort igen om jag ska vara ärlig men vill fortfarade se Grekland och tror mest att det är saknad som får mig att vilja vara kvar. Sen är det också lite jobbigt att faktiskt resa bort då det verkligen känns som jag bott i en resväska denna sommar.
 
 

Gick upp 5 idag för hopptävling på Hammarö och var hemma innan 9 då Filip red första klassen, somnade efter lunch när vi hade tagit en cykeltur för att köpa glass och sett på Modern Family. Åkte hem runt halv 4 efter många kramar och pussar, packade min väska med det jag behövde ha med, duschade och åt. Har 5 dagar från hemkomst till att skolan börjar och trots att jag inte ser fram emot att plugga igen, så ser jag fram emot rutiner, struktur och att umgås med vänner mer.
 
 
 
 
 
 

New Week

Idag har verkligen varit en seg dag än så länge. Vaknade vid 8, kollade på serier, duschade, gjorde mig iordning, åkte till Ica, lagade mat och nu är jag i mitt rum igen. Filip kommer vid 4 och skall innan dess åka till mamma en stund för att vattna blommor och kolla till lite saker då hon varit borta i över 1v nu och kommer hem först nästa helg.
 
 
Dock var helgen väldigt bra. I fredags åkte vi ut på Vänern för att bada och åka gummiring tilsammas med Linda, Filip & David. På kvällen gick jag ut och åt på Ankdammen tilsammans med Filips mamma, mormor och tränare.
I lördags red jag, och åkte hem. Senare på dagen kom Filip och stannade här tills igår morse. 
Gick ut på en joggingtur innan åskan började igår och var faktiskt bara skönt att det småregnade lite helatiden. Kram.
 
 
 
 

Rainy Sunday

 
Är verkligen mysväder idag med åska och regn, dock var Filip tvungen att åka hem vid 11 för träning. Skjutsade honom till stationen och åkte sedan och handlade lite saker som behövdes. Har ätit frukost och kollar på Modern Family nu. Skall nog träna senare idag men annars vet jag inte riktigt vad som kommer ske. Kram.
 

My Love

 

Days

 
Spenderade Onsdagen i Stockholm med Filip och hans mamma. Trots många timmar spenderade på stan så köpte jag ingenting alls. Åker till Grekland om en vecka och är exhalterad då jag aldrig varit där och ser fram emot det enormt - men inann dess skall dock mycket hinnas med.
Vet inte ens vad jag gör om veckorna. Är hemma en natt, borta två nätter, hemma en natt igen och borta en natt till. Är väldigt mycket packa om resväskan men jag har inget emot det just nu. Imorgon tror jag vi skall ut med båt på förmiddagen/lunch och sedan middag på kvällen i stan. Kram.