When you're losing and your fuse is fireside

Har cyklat runt i Arvika i 5 timmar idag i regnet för att dela ut reklam åt mamma. Började vid 11 och var klar ca 16 och tog då tåget hem blöt och trött. Gick hem vilket tar ca 15 minuter men det var bara skönt efter att ha suttit på en cykel och trampat så länge. Brukar inte göra detta så ofta utan kanske två gånger om året ungefär men det ger iallafall lite extra fickpengar vilket är bra att ha.
Borde verkligen plugga mer på fysiken men kan inte. Har bestämt att imorgon bitti ta en dusch och göra mig iordning, sedan försöka att fokusera på fysiken iallfall 2 timmar tills jag vet om resten utav dagens planer blir av. 
 
Är så himla tacksam att jag har personer att prata med angående livet och när jag behöver någons råd eller kunskap. Tror inte det är så viktigt att jag skriver ut precis vilka det är här men jag är ganska säker på att de vet det själva 

Arctic Monkeys – Fireside

Explosions

Är så förvirrad men ändå inte. Vill bara veta allt. Borde ta dagen som den kommer men det är svårt att inte se bakåt eller undra över hur framtiden kommer se ut eller hur känslor kommer utvecklas. Jag behöver tydligare tecken och mer självförtroende.
 
Ellie Goulding – Explosions
 

Why'd you only call me when you're high

Har ångest. Började gråta förut och även om jag vet att allt är relativt okej så kan jag inte hjälpa det. Det är ingenting utom små komplikationer i livet. Obetydelsefulla.

Fick reda på en ganska stor sak förut som kan ändra mitt liv ganska drastiskt inom 6 månader. Ingenting jag tänkt att skriva om än eftersom inget är bestämt, men det är en påbörjad process. (Om ni vill veta får ni fråga dock). Har ganska neutrala känslor kring det just nu.

Kom hem runt 12 idag och bytte då om och gick till stationen för att åka till Sabina och fira henne tillsammans med Johan. Svängde förbi blomaffären på vägen då jag hade lite extra tid och köpte tulpaner till henne eftersom jag inte hunnit fixa en present. Hade även med en tårta. Efter några timmar så åkte jag hem till pappa och pratade med honom och Linda lite. Tog sedan min cykel på dess första riktiga tur hem till mamma. Den är underbar.
Har inte kunnat cykla innan eftersom det varit is och snö på gatorna i Kil men nu äntligen.

Lay me by your side

Kom hem ifrån Joakim ungefär runt 22, var väldigt kul att träffa han igen för var så länge sedan - är så skönt att ingenting förändras och att när vi ses så är det precis som om vi hade setts varje dag. Ska imorgon ha en liten "prepdag" inför lovet dvs måla naglar, ansiktsmask osv vilket alltid är trevligt. Var ett tag sen jag hade en "jag" dag faktiskt. 
Har letat efter läppstift jag vill ha inför våren men när jag väl hittat ett jag ville ha ifrån MAC så var det självklart slut igår när jag var där. Har idag kollar runt lite mer och nu hittat ett annat som jag tror jag gillar mer faktiskt. Ska be Anders gå förbi och fixa det åt mig någon dag. Vi får se vad jag gör imorgon kväll men kanske har planer.  Har till veckan planerat att plugga fysik (VIKTIGT), jobba en dag och även åka hem till Sabina på Måndag förmiddag. Ska även fråga Pappa om han kan skjutsa in mig på ett Box pass på Måndag kväll för är inte så säker på att skolkortet gäller på sportlovet, men ska kolla närmare på det imorgon. Godnatt 
 
Sam Smith – Lay Me Down

R U Mine ?


Lördag morgon. Sov till ca 08.30 idag för var väldigt trött, och sen dess har jag duschat, gjort mig iordning och kollat runt lite på Internet. Hade egentligen planer idag men ska istället åka till Joakim tror jag eftersom det var väldigt längesedan jag var där och vi umgicks.
På Måndag ska jag till Sabina så ska försöka göra en tårta till henne imorgon eller så köper jag en färdig... Hon fyllde år i förrgår och inte hunnit åka till henne än och nu i helgen är hennes syster här ifrån Dalarna så ville inte störa dem då de inte ses så ofta.

Mina känslor kring min kropp går upp och ner just nu. Vissa stunder kan jag acceptera den och vissa stunder vill jag bara gömma mig. Jag vill fokusera på att må bra psykiskt och fysiskt och inte fokusera på ett visst kroppsideal jag vill uppnå för det bidrar bara med ångest. Har försökt att göra detta på sista tiden men om det motsatta är det enda man gjort i flera år så är det svårt att bara ändra det.
Vill aldrig mer hamna i en vardag där allt man tänker på är hur mycket man ätit, och hur många som märker att mina ben är tjocka, eller pratar om hur ful jag är bakom ryggen. Och det låter så himla hemskt när man skriver det såhär och jag förstår verkligen varför jag mådde dåligt för ingen borde behöva tänka såna tankar. Vet faktiskt inte riktigt anledningen till att det vände eller exakt när, men är så himla tacksam för att det gjorde det. Ingen borde någonsin behöva känna så om sig själv och ingen ska behöva gå runt och tänka på hur sin kropp ser ut konstant för det tar all energi ifrån en.

Ni är så himla fina allihopa 

God only knows but you'll never leave her

 
Är äntligen hemma och denna gång planerar jag inte att åka bort på ett tag. Saknat att bara känna sig bekväm i miljön man bor i, dvs mitt rum och huset. Har packat upp allting och ligger just nu i min säng och tänkte gå och lägga mig om någon timme eller så.  Har inte jättemycket att skriva men kan bara nämna att allt känns bra. Väldigt bra faktiskt. Är så himla glad, är dock fortfarande rädd att det ska försvinna men förhoppningvis kommer det att gå framåt och inte bakåt. Kram 
 

Är så himla lycklig

 

B&W/


Var på Yoga klockan 8 imorse och var lite darrigt i armarna pga träningsvärk från igår - men väldigt skönt ändå. Åkte direkt efter och handlade mat för ikväll, sedan sett på några serier. Har faktiskt sovit en stund vilket var välbehövligt, och imorgon är det nya tag. Ska ta tag i plugg nu och sedan vänta på att Anders kommer hem så får vi se vad vi hittar på för något under eftermiddagen. Ska stanna en liten stund i Göteborg imorgon efter jobbet för måste köpa två saker så det ser jag fram emot. 



Antar dock att det blir en väldigt tidig morgon igen imorgon. Gick upp 5 igår för att åka till tåget ca 6. Inne på Volvo klockan 8 eftersom tåget är väldigt långsamt och sedan även bussen från centralstationen pga alla som ska till jobb och skola. Men det är bara två dagar till så det funkar. 

Lights

 
Precis hemkommen och nyduschad efter ett boxingpass inne i Uddevalla. Gick upp klockan 5 idag och jobbdagen gick relativt fort. Inte haft särskilt mycket att göra. Anders och jag fick köpa Smörgås och något att dricka på Centralen i Göteborg då vi inte skulle hinna göra mat innan träningen men den var otroligt kul.
Är ledig imorgon så måste plugga (göra klart uppgifter). Sitter nu och kollar på tv och vi får se hur sent det blir idag. Godnatt.

Sunset blvd.



Bike

 

Tell me your secrets and ask me your questions

Tell me you love me, come back and haunt me. Oh and I rush to the start. 

Saturday 22:57

Imorgon ska jag åka till Göteborg. Har så mycket att packa och göra innan dess och vill inte alls. Dagen har varit ganska frustrerande, träningen imorse gick inte särskilt bra och gått och oroat mig konstant för något jag inte kan påverka egentligen. Åkte med pappa och Ramona till Välsviken runt tre för att jag var så otroligt uttråkad. På eftermiddagen så såg jag och Linda lite på Kardashians och pratade igenom saker, efter det gick jag ut på en liten promenad med Pär vilket var trevligt. Har varit en dag som jag hunnit tänka mycket och oftast så bidrar det med negativa tankar istället för positiva. 

Valentine's Day ♡


Hade en jättebra alla hjärtans dag igår. Jobbade till ca 15, och åkte sedan hem för att göra mig iordning. Åkte vid 17 in till stan med pappa för han skulle hämta min nya cykel och jag skulle på Martins utställning - som var väldigt bra. Synd att du missade den Lovisa. Träffade My och hennes kompis där för ville inte gå själv, och sedan gick jag vidare och hade en jättetrevlig kväll.
Är alltid så paranoid och är så himla rädd eftersom allt känns så bra och vill inte förstöra det, men jag antar att jag egentligen inte borde tänka på det och det blir som det blir. Bara att hoppas på det bästa. 

 
Kom hem ungefär vid midnatt och idag när jag vaknade så var det massor utav snö ute, är lite synd för hade verkligen sett fram emot att prova min cykel - den är jättefin iallafall och tror nog den blir super. Har precis ätit frukost och hjälpt Linda med lite grejer, tror dock jag ska hålla mig hemma idag då jag ska bort i en hel vecka igen. Vill inte åka. Vill vara här, nästan så jag vill börja skolan igen.

20140211

Förstår inte hur jag kan vara så himla glad men samtidigt ha ångest för samma sak. Vet inte vad jag ska göra. Tror jag ska prata med pappa om den där boxningsäcken ändå när jag ändå tänkt att bo här mer. Just nu skulle jag vilja stå och skrika och slå på någonting till riktigt hög musik tills jag fått ur mig allt. Har testat så himla mycket för att få ur mig känslor innan men hur illa det än låter så är det när jag får slå på saker som det hjälper mest. 
Ser fram emot min nya cykel som kommer i veckan för jag älskar att bara åka iväg och tänka. Men ser fram emot fredag eftermiddag 100 gånger mer. 
Det är alla ♡ dag på fredag och har redan bestämt mig för att ha på mig helt svarta kläder, men inte för anledningen till att jag inte har någon pojkvän, utan vet inte om ni är så bekanda med detta (men klicka på länken så förklarar det anledningen varför - eller se på denna video som också förklarar varför).

Now you'll live through the ages

 
Idag har jag varit på Billerud hela dagen, var lite drygt men är ändå okej. Gillar dock hon som jag har som handledare väldigt mycket. Kom hem ca 18 och gick sedan ut på en promenad med Aleksis. Har precis ätit middag och måste ta tag i kemirapporten nu som måste vara inlämnad imorgon. Brukar inte vara såhär sen med inlämningar så är lite stressigt nu.
Varit så himla glad de senaste två dagarna, utom igår kväll då jag var lite nere men antar det är på grund av att jag är lite rädd samtidigt. Ska vara på labb hela dagen imorgon och sedan resten utav veckan på lite olika delar. Kram.
 
 

Miss Atomic Bomb

 
It feels just like a dagger buried deep in your back. You run for cover but you can't escape the second attack.
Your soul was innocent, she kissed him and she painted it black. 
You should have seen your little face, burnin' for love. Holdin on' for your life. 
All that I wanted was a little touch, a little tenderness and truth, I didn't ask for much, no.
Talk about being at the wrong place at the wrong time.

The Killers – Direct Hits


Maroon

Essie - Thigh High

Sweet Talk

 

No one's ever gonna stop us tonight

 
Klippte mig vid 10 idag och även om det är ca 2 cm kortare, så känns det bättre. Gillar inte när det är "kort" men förhoppningsvis så växer det bättre nu, samtidigt så ser och känns det mycket bättre. Brukar alltid be dem att klippa "spetsigt" i topparna men valde att göra det rakt idag då jag ville testa hur det ser ut och eftersom jag ofta lockar håret så kommer det inte synas speciellt mycket ändå.
Har målat naglarna med Essies Thigh High som jag älskar då den är lagom mörkröd efter två lager. Även hunnit städa lite mer och gjort mat. Gjorde en variant på kyckling sallad förut och den blev faktiskt väldigt god, hade i rivna morötter, bacon och citronjuice på allt vilket blev en liten förändring från det vanliga.
 
Tror jag ska in till stan imorgon men är inte säker. JUST DET, Pappa är och beställer min nya cykel idag eftersom de fått in den i lager. Tror den kommer nästa fredag, är så glad. Gillade verkligen min gamla men då Sjösala inte säljer den modellen längre så blev det en Sjösala Amanda.
 
 
Var inne i juvelerar affären i Kil på väg hem från frisören för att testa att lägga till en extra länk i klockan, men då blev den för stor. Den passar nu men är lite tight om jag t.ex. böjer handleden - men helre lite tight än för stor så den glider runt på armen. Gillar verkligen att klockan ser så enkel ut. Mår förövrigt mycket bättre idag, både psykiskt och fysiskt vilket är skönt 
 
Fun. – Carry On

We can burn brighter than the sun

Har hänt ganska mycket sedan jag skrev sist. Har åkt hem två dagar tidigt pga att jag vaknade klockan 4 på natten i Onsdags och mådde jätteilla och hade jätteont i magen. Väntade tills 6 då jag egentligen skulle gå upp för att se om det skulle bli bättre, men fick ringa Anders för att komma och hämta mig klockan 7. Så klockan 07.35 på morgonen var jag hemma hos Anders och var där tills ca klockan 16 och bestämde mig då för att ta tåget hem klockan 18 eftersom jag inte kunde åka tillbaka för endast 1 dag, och Anders skulle vara på jobbet hela Torsdagen.
 
Var så otroligt skönt att sova i min egen säng efter 1 och en halv vecka. Vaknade ca 8, låg kvar i sängen till 9 och sedan kollade jag på serier till klockan 11. Efter det har jag städat hela dagen eftersom jag mått lite bättre - och jag gillar när det är nystädat.
Ska imorgon klippa mig vid 10, och pappa ska komma förbi om ca 3 timmar med min klocka så får vi hoppas att den passar eftersom han fixade storleken utan mig. Har även hunnit fixa utväxten och måla tånaglarna. Tar händerna imorgon. 
Måste verklien sätta igång med Kemirapporten, men det är så svårt. Den ska vara inne på Tisdag och ingen aning vad jag ska skriva över huvud taget. Får tänka på det. Kram.

20140204

Idag har jag bara tänkt på min kropp och mat och hatar att göra det egentligen. Fick en liten panik attack imorse eftersom jag varit ganska onyttig med fika nästan varje dag senaste veckan - Brukar inte få såna attacker längre, och allt jag ville göra var att gråta men jag kunde inte.
Har mått dåligt hela dagen pga detta och gått och kollat mig i spegeln minst 10 gånger säkert. Jag åt lunch, och det kändes okej då det var mestadels sallad och kyckling, men jag är så himla rädd för att öka flera kilo i vikt över natten. Vet att det inte kommer hända, men det känns som det. Hur mycket onyttigt kan man egentligen äta innan det börjar synas på kroppen?
Vet att jag är lite extra negativ pga delvis PMS som hållit på i ca 1 vecka nu vilket gör mig extra hungrig. Har även varit negativa tankar och ensamhet som gjort att jag ätit något innan middagen, eller efter, som inte är så nyttigt alls. Hatar att jag känner såhär för jag vill veta hur det känns att vara okej med sin kropp, att inte tänka på hur den ser ut 70% utav dagen. Jag kan egentligen äta hur mycket jag vill, och jag älskar mat, men jag hatar att allt har börjat fokusera kring det igen för det är utmattande. Är verkligen inte så illa som det brukade vara, och vill verkligen inte hamna där igen.

Vårkänslor

 
Var så otroligt springsugen efter att jag slutat idag, men då jag lagt ur träningskläderna så gick jag på en underbar promenad istället för att se hur samhället Fiskebäckskil ser ut. Kom dock aldrig så långt då jag började klättra upp på bergen istället för att se utsikten. Och är glad att jag gjorde det.
Då min mobil dog ganska snabbt pga överkänslig mot kyla (och har tyvärr även lagt ur kameran också) så jag fick bara ett fåtal bilder - men det var så himla underbart väder idag. Blå himmel, solnedgång, 3 grader varmt, fågelkvitter och du hörde små bäckar av rinnande vatten överallt. Älskar när det är såhär. Jag blir så lycklig då.