I Got U

 
Känns som att jag aldrig är hemma och det är till visso sant, därav inga blogginlägg - men ikväll är jag hemma för första gången sedan i torsdags natt. Skall dock iväg imorgon kväll igen och åka till Stockholm tidigt på Onsdag morgon tilsammans med Filip och hans mamma och gå på stan och lite saker i samband med sjukhusvistelse. 
Pratat med pappa och Ramona och har bestämt att göra en lista på saker som jag måste göra denna sommar/detta året dvs. anmäla mig till IELTS och ta kontakt med en studievägsorganisation och ev. privat person utomlands.
Även boka körlektioner och träna teori så att jag förhoppningsvis klarar körkort innan året är slut, kan verkligen inte säga att jag engagerat mig särskilt i det på sistone men samtidigt vet jag att det skulle vara otroligt skönt att bara kunna ta bilen och åka iväg.
Ska städa hundarnas hus och gymmet imorgon, även putsa fönster och städa pappas bil men tror jag blir klar med det redan på förmiddagen och skall sedan bara måla naglarna, packa och sen åka iväg.
 
Loke mår även mycket bättre efter pencilin och är både pigg och har mer ork trots att ingen förväntade sig det. Är så otroligt glad över det då han verkligen är min favorithund vi haft och skulle inte kunna beskriva hur ledsen jag hade varit om vi tagit bort honom. Kram.
 
 
 
 
 

Life Support

 
 
 
 
Spenderade förmiddagen utav Söndagen på Mariebergsskogen med Pappa, Ramona & Aleksis för att kolla på Triathlon. Vi spelade även minigolf, kollade på djuren och åt lunch på Espresso House i stan. Efter det åkte jag till min fina pojkvän och kom hem därifrån igårkväll. Skall på bio ikväll och i helgen är det 3 dagars tävling på KRK. Tog lite sovmorgon till 08.30 men ska duscha och göra mig iordning nu för att träffa Lucas i stan vid 15. Kram.

Leave Your Lover

 

Latvia

1. Nytt OPI (Next Stop... The Bikini Zone) 2. Middag på Gan Bei i Riga 3. Efterätt på TexMex i Ventspils 4. Fixade naglarna 5. Frukost i Riga 6. Köpte 6st påsar bröd för att mata ankorna
 
Har spenderat 1 vecka i Lettland och kom hem först idag. Har varit jobbigt de två senaste dagarna men är glad att det är Söndag imorgon. Ska åka till Filip på morgonen och har redan packat och gjort iordning allt. Är glad men saknat honom så otroligt mycket.

Ultraviolence

Vaknade 08.45 idag dvs. tog sovmorgon, men sovit så dåligt inatt så kände det behövdes.
Såg på serie och gjord mig sen iordning för lunchdate med Filip i stan innan han åker iväg imorgon bitti ♡ Alltid så mysigt att gå runt och hålla honom i handen och få pussa han på kinden.
Vi han med en liten runda på stan ocskå, testade det nya frozen yoghurt stället i Mitticity och efter det åkte jag hem i 2h innan träning på höjda med Linda & Sofia. Idag var verkligen ingen dag man ville vara inne på gymmet och bestämde oss då istället att köra ute och avsluta med intervaller.
 
 
Loke kommer antagligen inte finnas så mycket längre. Blir så ledsen av att bara tänka på det. Han har iallafall fått en strut runt huvudet nu och går runt och är jättesöt, men han hade fått ett sår på magen och fått antibiotika mot det nu. Dock har han även en sjukdom och det är så synd för han är den bästa hunden någonsin.

Love Runs Out

 
Har de senaste dagarna varit på fest, umgåtts med min vackra pojkvän och tränat. Körde 1,5h magpass idag + uppvärming tillsammans med Linda och Linus. Ska in till stan för att träffa Filip imorgon igen trots att jag varit hos honom nästan varje natt i en vecka så saknar jag honom redan. Dock åker han till Falsterbo på Onsdag och jag till Lettland på Söndag i 1 vecka så blir inte så mycket att ses de kommande 14 dagarna vilket är synd men planerat massa saker redan för resten utav sommaren så ser bara fram emot det för stunden. 
 
Är så trött och har varit hemma 3 nätter sedan jag kom hem från Spanien. Har redan bleknat mycket tyvärr men funderar på att ta på St. Tropez Gradual tan över nu för att framhäva färgen lite mer.
Ska hoppa in i duschen och kolla på några serier nu ikväll innan jag skall sova. Kram !
 
OneRepublic – Love Runs Out

Friday | 4th of July

 
Gårdagen var väldigt bra. Följde först med min finaste på hopptävling i Kristinehamn, och trots att det inte gick felfritt så är jag så otroligt stolt över honom. På kvällen så åkte jag in till stan för att träffa My, Lovisa, Linda & Erika och vi satt först ett tag på Harry's och åkte efter det till Pip vilket var kul. Skall dit ikväll igen vilket antagligen kommer bli ännu roligare än igår.
 
Kom hem strax efter 1 idag och har duschat, packat och skall snart göra mig iordning så jag hinner måla om naglarna lite fort innan ikväll då de inte ser så bra ut just nu. Kram.
 
 
 

July 3rd 2014

Bild från början av Juni, på middag med Marknadsgruppen på TBS
 
Nästa Söndag åker jag och Linda till Riga och Ventspils för shopping, skönhetsprocedurer (dvs mani/pedi, facials, frisör etc.) och för att umgås i en vecka. Tror det kommer bli väldigt kul och har inte varit i Lettland på ett par år nu. Fick även reda på att pappa hade köpt till bagage åt oss på vägen hem så vi inte behöver oroa oss för övervikt eller vätskor vilket är skönt.
 
Sedan åker vi till Grekland i början utav Augusti vilket också kommer bli väldigt skönt precis inann skolan. Har packat, ätit, duschat och gjort mig iordning ett tag nu. Vaknade runt 8 men började först med allt vid 11.30 då jag var så trött så låg och kollde på serier då det spöregnat hela förmiddagen. Tror jag kanske ska fortsätta med det då jag verkligen inte har lust att hitta på något alls idag.
 
 
 

España

 
 
 

Multiply

 
Ed Sheeran – x (Deluxe Edition)
 

M83

 
 
Har varit hos min vackra pojkvän ända sedan i Söndags. Det har hänt mycket under de senaste 4 dagarna men allt har slutat positivt och jag är glad att allt som hänt hände då det egentligen bara gjorde att vi har blivit ännu närmare varandra. Är bara så tacksam varje dag att jag får ha honom nära mig. Ska till honom imorgon igen och sedan igen på Söndag, men samtidigt vet jag att det är behövligt och kan verkligen inte tröttna eller ens bli irriterad på det något alls.
Andra natten hemma idag men är nu hos pappa. Vet inte riktigt vad jag ska göra imorgon men antagligen träna, packa och städa. Varit ifrån min dator i 2v nu så tänker sätta mig och kolla på serier som jag missat snart. Kram.