Home

 
Kom hem till Kil redan vid 14.30 idag. Är så otroligt skönt att vara hemma trots kallt väder och regn. 
Var ute på en springtur igårkväll innan jag packade ihop allt, och gick up vid 03.30 för att 1h senare åka iväg till flygplatsen. Gör egentligen ingenting att det var så tidigt då jag hellre kommer hem mitt på dagen än åker mitt på dagen. 
Är så lycklig. Får träffa mina vackra Filip imorgon. Åker dit tidigt för behöver all tid jag kan få med honom efter nästan 2v ifrån varandra. Längtar så himla mycket efter att få krama om honom att jag inte ens kan beskriva det.

2 Days Left

 
Igårkväll var jag och Sabina ute på en kvällspromenad, köpte glass och bara pratade. Baksidan utav mina lår flagnar jättemycket vilket är tråkigt då jag brände dem redan första dagen men får helt enkelt fixa det med ett lager brun utan sol på dem när jag kommer hem för att jämna ut området där det flagnat bort som är ganska stort. I övrigt ska vi snart äta och sedan åka till ett köpcentrum, får se om jag hittar något men hoppas iallafall på någon tröja och Zara brukar aldrig svika. Åker hem om två dagar och får träffa min älskling om 3, känns så bra att det är så kort tid kvar och har inte längtat till något såhär mycket på länge nu. Kram.

2014 06 25

 

Tisdagen

 
Inte gjort särskilt mycket idag heller faktiskt. Det regnade inatt och imorse och slutade först runt 12 så kom iväg till stranden rätt sent. Efter vi kom hem så drog jag ut på en springtur och har även hunnit med att äta middag och duscha sedan dess. Märker att jag måste bli bättre på att dricka vatten när jag varit ute i solen så länge, kändes väldigt tydligt när jag var ute och sprang förut men blir av nån anledning varken törstig eller hungrig utav värme.

Happy Birthday

 

Photograph

Vet att jag egentligen inte behöver oroa mig, men kan inte hjälpa det när vi varit borta så länge utan att ses och endast pratat. Vad gör man då? Vill så gärna bara krama om honom, kolla han i ögonen och berätta hur mycket jag saknat att hålla honom i handen och somna bredvid han. Bara kolla på honom och känna mig trygg i hans närhet. 6 dagar kvar.
Känns så overkligt att vara så otroligt kär i en person att du tänker på den hela tiden. Men jag är bara lycklig att allt är så enkelt och att jag kan berätta precis hur jag känner för honom utan att vara orolig för responsen eller att han inte kommer försöka att förstå det jag vill säga. Har verkligen haft sån tur. Vet inte ens vad jag är orolig för. Inget kommer förändras. Allt kommer vara bättre om det ens är möjligt. Och jag vet allt det, men jag tror saknad gör att man blir orolig för vad som kan ske, även om det inte ens är rimliga tankar ibland. 
 

Thinking Out Loud

 
Känns som det enda bilderna jag postar just nu är benbiler och har verkligen ingen aning varför, men idag har inte varit en särskilt intressant dag alls. Vi åkte runt och kollade lite i TorreVieja och sedan till en stand längre ner i Spanien för att vara där ett tag. Solade dock inget då jag ville vila benen i en dag till så jag inte bränner dem igen. 
Tog en 30min spring/joggingtur runt 7 och efter det gick vi längs stranden och åt lite tapas på resturang dvs jag drack vatten för gillar ej tapas men var trevligt ändå. Var kul att få komma ut lite då jag inte mått superbra under dagen.
Är så glad att jag fått hjälp från mina fina vänner hemifrån med allt nu, och ska imorgon ringa ett samtal och ev. gå iväg till vårdcentralen här för att försöka få någon sorts hjälp för tillfället. Mamma fyller även år så vi skall ut och äta på kvällen. Tror dagen imorgon kommer bli mycket mer händelserik. Har dryga 6 dagar kvar innan jag får se min fina pojke igen. Saknar han så otroligt mycket men är också så himla glad att vi haft möjligheten att prata iallafall lite varje dag då det har hjälp så himla mycket. Kram.

Lyssnat på dessa två låtar på repeat non stop de senaste två dagarna, blir så glad utav dem 
 
https://play.spotify.com/track/2NR99tTHkakE63qMMnkgZV
https://play.spotify.com/track/5tIJb0C5rIbiDijHl41byE
 

Saturday

 
 
 

Day 2 in Spain


Tog en promenad med Sabina förut längs stranden och åt på glassbar. Gick in och skulle beställa på Spanska och fick världens mest brittiska "Hello" tillbaka. Vi hade även tur att träffa på ett brittiskt par när vi letade efter bankomat men har nu lärt mig vad det heter på Spanska också vilket är kul.
 
Från Sabinas MyStory hahaha

 
Hade bränt mig på benen mycket mer än jag trodde och skall nog inte sola dem imorgon alls. Har nyss ätit "midsommarmiddag" och tog innan det en joggintur igenom en park/längs stranden då jag luggit still så mycket idag och behövde utöva någon sorts aktivitet. Ska nog inte hitta på särskilt mycket mer idag då jag är rätt trött men glad att solen taget iallafall ! Kram.
 
 
 

Glad Midsommar

 
Glad Midsommar till alla hemma !
Har spenderat ca 4h på stranden idag som bara är ca 1 kvarter bort vilket skönt då man bara kan gå dit när man vill. Bränt mig lite på låren och smalbenen men annars har det gått bra, tror jag ska ta en promenad eller joggingrunda ikväll genom parken och till saltsjöarna för att kolla och imorgon förhoppningsvis en stunds cirkelträning framåt kvällen. Humöret har inte varit på topp idag heller men varit lite mer stabil iallafall vilket känns skönt. Hemma om 8 dagar. Hoppas det går fort. Kram.
 
 

España

 
Kom fram till stället vi bor på ca 15.30 igår och vi hann ta en tur till stranden, äta middag samt handla mat. Är så glad att Sabina är med då mitt humör varit så upp och ner de senaste dagarna och skulle varit jobbigt att vara här själv. Hann även med ett samtal med min fina igårkväll och vet redan nu att det kommer vara jobbigt att vara borta så länge utan att få träffa och krama om honom.
 

Knee Socks

 
OPI - Animal-istic 

Life in Technicolor

 
Åker till Spanien imorgon bitti och hade egentligen tänk åka in och köpa lite saker i stan idag men jag klarar mig. Denna natt har kännts lång och kort på samma gång. Somnade runt midnatt och är så otroligt glad att Filip var här då jag verkligen behövde det. Kommer hem om 11 dagar och längtar ärligt redan hem till honom trots att han åkte för bara 3h sedan.
 
Körde 1h spinning/styrke pass igår och eftersom vi kommer till Spanien på eftermiddagen imorgon tror jag att jag kanske ger mig ut på en joggintur i området för att se hur det ser ut. Kram.
 
The 1975 – Fallingforyou

Mine

 
Vet inte ens hur jag ska uttrycka mig själv i ord mer än lycka. Jag är så kär. Jag är så lyckligt lottad och det finns verkligen ingen mer omtänksam och bra person i hela världen. 

Week 24

 
 
 
 
 

Let me hold both your hands

 

Monday

 
Vaknade ca 05.20 idag men gick upp först runt 8.40 tror jag då vi somnade om i soffan efter jag hade gått upp och släppt ut hundarna så tidigt. Fick min säng runt 10 så den är monterad och klar tack var det Filip, och efter det skulle han åka hem. Känns alltid som att tiden går så fort med honom vilket är både positivt och negativt. Som tur är kommer han hit imorgon också innan jag åker 
 
Har funderat på att börja på Kils gym under sommaren då jag inte har lust att åka in till stan varje dag så var där tillsammans med Linda i ca 2h idag och körde cikelträning. Vi skall även dit imorgon för att köra mage på eftermiddagen/kvällen. Det är lite jobbigt med nytt ställe då jag vet exakt var allt är och vad jag ska göra för övningar när jag är på KMTI, men är så otroligt mycket lättare att bara sätta sig på cykeln i 5 minuter istället för att vänta på tåg/buss och sedan stadsbuss i stan.
 

Tonight is the Night

Igårkväll på Harry's.

Just a Dream

 
 
Har precis avslutat ett långt telefonsamtal med min fina. Saknar honom så mycket och ska äntligen få spendera tid med han imorgon efter en upptagen vecka för oss båda med studenter, middagar och aktiviteter. 
På Måndag får jag äntligen min säng så jag har endast 2 nätter kvar i gästrummet men har städat ut och flyttat upp i stort sett allting nu så att det är klart. Sedan saknas bara små saker så som en tv, något att hänga på väggen och eventuellt klädställning. 
 

Summer

 
 
 

Dinner

 
 
Åt en tidig födelsedagsmiddag för Mamma idag på Olssons i Arvika. Slutade vid 10 redan efter Biologi och Spanska prov så tog tåget in senare. Var väldigt gott och vädret kunde egentligen inte varit bättre än det var. Fick även köra hem vilket gick bra och inser nu att jag vill ha körkort. Känner mig kapabel till att köra men det är sånt som att accelerera fort eller inte hacka med växling samt kunna mer skyltar som sviker mig. 
 
 
Imorgon står Brännboll samt inköp av matta, gardiner, täcke, kuddar etc på schemat. Får sovmorgon och trots att dagen varit lite uttröttande så har jag inte ens gjort särskilt mycket. Hoppades att min och Lindas nya sängar skulle komma imorgon men det kommer de tyvärr inte att göra. Jag hoppas bara på denna vecka men vi får väll se. De kommer senast nästa fredag men då har jag redan åkt iväg till Spanien + att Filip kommer hit några dagar i veckan. Saknar honom men får se träffa han en liten stund i skolan imorgon iallafall. 
Är officiellt klar med skolan för detta läsår. Har verkligen ingenting kvar nu vilket känns så otroligt skönt. Kram.

You're a Sky Full of Stars

 
 

Lakeshore

Är så trött. Hade endast 2 prov att göra idag samt hämta mitt nya ID kort. Ska åka till Arvika vid kvart i fem för att ha middag med mamma, mormor och min bror som en tidig födelsedagspresent för henne eftersom min bror åker iväg i några månader snart.
 
 
Tog 2h men nu har jag tagit bort all täckpapp, dammsugit, dammtorkat etc så mitt rum är rent och faktiskt ser ut som ett rum. Att jag endast har en spegel och en byrå är ju en annan sak men längtar tills min säng kommer så kana jag faktiskt börja bo där uppe igen.
 
 
Kom hem från Filip igår runt 17 och hade tänkt att imorgon kväll efter vi varit och inhandlat lite saker till rummet, måla naglar. Är brännboll imorgon i skolan och är faktiskt väldigt taggad på det då jag tycker det är jättekul. Måste snart byta om och fixa till smink innan jag skall iväg och hämta blombukett och ta tåget för att möta upp min bror. Kram.
 
 
 

You light up the Sky



 
Kanske borde göra en sammanfattning utav vad som skett sedan i Torsdags då jag inte skrivit något. Under kvällen var jag och några andra i marknadsgruppen på MacForums Sommarfest i några timmar. Var kul att få vara del utav något sånt och träffa många personer med intressanta historier om deras liv och karriärer. Åkte senare på kvällen hem till Filip och på Fredagen när jag kom hem så satte pappa och jag igång att måla lister etc. så nu är taket, lister etc. målat, vi har spacklat, slipat och vi kan börja sätta upp tapeter.


Klippte mig även på Torsdagsmorgonen. Blev ganska kort. Vet inte om jag trivs i det eller inte då det känns bättre och mer lätthantereligt - men tycker inte attt jag passar i så kort hår. Förhoppningsvis växer det ut relativt fort iallafall.


Igår vid 8 på morgonen så åkte jag och min bror som är hemma under en vecka ner till Uddevalla för att träffa farmor och pappas moster. Min bror flyttar till Singapore den 14e i ett par månader, så han ville passa på att hälsa på släktingar innan han åker och jag hade inget bättre för mig. Så vi var väll borta till ca 19 efter 5h körande samt mycket prat om livet, utbildningar, kärlek osv med farmor.
Ska snart till min fina igen men först måste jag beställa lite saker och planera. Kram.
 
 
 
 

Something Better

 
 
Har nu hunnit måla naglar, sett klart på de Game of Thrones avsnitten jag missat, börjat packa och lagt upp hela schemat inför imorgon. Funkar bättre med struktur i min vardag och låter så konstigt men planerar alltid tidsscheman för den nästkommande dagen i mitt huvud innan jag sover.
Fick B på Fysikredovisningen vilket jag absolut inte trodde jag skulle få. Är väldigt nöjd med det betyget. Har dock fått så varierande betyg på de olika delmomenten i Fysiken under året och skall därför passa på att ha betygssnack under morgondagen när jag är där. Ska bara fortsätta att lyssna på musik nu ett litet tag tills jag ska sova. Måste upp vid 7 imorgon. Kram.
 

A Thing About You

 
Är nu i stort sett klar med skolan för denna termin. Fysikredovisningen gick ok - men nu är den avklarad.
Ska imorgon klippa mig 10.30, sedan åka till skolan för att lämna in dator till Nicklas då jag har lite saker som måste installeras om - och efter det vidare och börja göra iordning för MacForums Sommarfest. Runt 20 när det är planerat att kvällen skall fortsätta på stan, ska jag hem till min pojke och bara mysa istället. Saknar han redan trots att jag träffade han för dryga timmen sedan.
 
Vill inte klippa mig men känner verkligen behovet av det just nu. Ska måla naglarna, samt packa ikväll så att det är gjort. Även försöka hinna med en kort runda på stan innan jobb imorgon samt catch up på 3st Game of Thrones avsnitt innan jag somnar ikväll så jag kan se det som kom ut i Söndags imorgon. Kram.
 
Parachute – Kiss Me Slowly 
 

I Need You

 
Har idag fixat nytt nationellt id, trodde inte bilden kunde bli hemskare än min förra men får helt enkelt leva med det. Han frågade i slutet av allt "Är du nöjd? " men vad ska man göra? Tvinga dem göra om hela processen för att få en bild som antagligen kommer se minst lika hemsk ut? Huvudsaken är att jag inom 7 dagar har en ny giltig ID handling.
Har även beställt tapeter idag och de kommer förhoppningvis på Torsdag. Har även beställt ny säng som skulle komma mellan den 11-20 juni. Hoppas självklart så fort som möjligt. Vill få klart mitt rum nu men är så mycket att göra och så lite tid.
 
Är besviken på Biologikursen då jag verkligen lagt ner mig otroligt mycket i den men inte kommer nå det betyg jag hade hoppats på. Tror på riktigt aldrig att jag arbetat så mycket med uppgifter som jag gjort under detta halvår i Biologi 2. Vet inte varför men blev ledsen halvt igenom dagen utan anledning.
Jag åkte en stund till min fina efter skolan vilket alltid gör mig på bättre humör men just nu så längtar jag bara efter Torsdag då jag får spendera hela kvällen med honom.

Är i stort sett klar med skolan. 1 prov och 1 redovisning kvar, samt lämna in två uppgifter jag glömt men varit klar med under en längre period. Men allt detta sker imorgon och på Tisdag. Vet helt ärligt inte ens om jag har någon skola på Torsdag. Har dock MacForums sommarfest på schemat från 16 till 20.
 
 
Har insett att visa uppskattning utav vänner är otroligt viktigt och speciellt när de alltid ställer upp på att prata eller visar förståelse för vad det än är. Blir ledsen när jag tänker på att om endast 1 år så kommer jag inte träffa alla fina människor så ofta som idag och just nu vill jag bara ta vara på det så mycket som möjligt.

Finaste Citatet


“Don't ever give up on something or someone that you can't go a full day without thinking about”

I'll remember everything you sang

 
Fick spendera 1a kvällen i Juni med min favoritperson. Vet inte när, eller om jag kan sluta tänka på hur kär jag är och hur bra jag trivs med allt som skett den senaste månaden i mitt liv.
Idag har varit en mysig och lugn dag med kramar, cykeltur och matlagning. Hade egentligen engleska men struntade i den lektionen, fast helt ärligt så vet jag inte varför då vi hade tänkt att åka in till skolan vid 9 för att ordna lite saker.
Kom iallafall nyss hem och ska imorgon fixa nytt id, beställa tapeter, träna, göra nationella i Spanska samt ha biologiprov och plugga inför fysiken på Onsdag. Det finns lite saker på scehmat denna vecka som måste fixas innan Torsdag och sen kan man egentligen säga att skolan är över.
Längtar redan till helgen igen, men ännu mer till sommarlovet och till Spanien. Kram.