Hard Out Here

 
Väldigt härligt väder idag. Kom hem för ca 30 min sedan och har redan hunnit både duscha och äta. Körde dryga 1h mage och efter det ett 65 min box pass - jobbigt men kul. Var inga  problem att jag gick dit själv heller, hittade snabbt en partner och vi samarbetade bra.
 
 
 
Kände mig så vårig och positiv imorse så bestämde mig för att ta på mig mina beiga brouges och en ljus jacka istället för min vanliga svarta Barbour International. Började vid 12.15 så tog 11.05 tåget och träffade då min fina Sofia som fyller år idag. Första engelska och svenska lektionen på 10v men det gick väldigt bra. Imorgon står biologi och kemi på schemat vilket inte känns lika lockande om jag ska vara ärlig.

Tror även jag ska beställa klockan nu i veckan då studiebidraget kommit in. Känns verkligen som världens onödigaste utgift men gillade den verkligen och kommer garanterat inte att ångra mig om jag köper en ny exakt likadan - men har fortfarande tvivel då två månaders pengar försvinner på den.
 
Är fortfarande förvirrad kring allt som har med relationer att göra. Vad ska man göra och vad ska jag säga ? Har verkligen inte hetsat så mycket kring det som jag brukar göra med saker, men ändå så vill jag att saker ska utvecklas. Vet dock inte om de gör det eller om det är mitt fel. Försöker att ta dagen som den kommer och om den bidrar med något positivt - så är det bara ett plus.

Pass Me By

 
Godmorgon. Bestämde mig för att ta sovmorgon idag men vaknade trots det klockan 7. Tänker dock inte åka till skolan förens vid 11 ändå. Första veckan med måndagslektioner på länge vilket känns ganska tråkigt då det var skönt att ha 1 extra helgdag, men som tur är så är lektionerna inte särskilt ansträngande och de 4 timmarna kommer förhoppningsvis att gå relativt fort.

Efters skolan ska jag köra ett styrketräningspass med fokus på mage och efter det ett 65 min box pass. Ska gå själv idag vilket jag aldrig gjort förut, så vi får väll se hur det går då jag är lite smått nervös.
Måste bygga upp min kondition då jag vill sänka min 5km tid med iallafall 2 min, eller det är iallafall mitt första delmål. Har redan sänkt 2 minuter sedan i Tisdags men pressade mig själv mycket mer under gårdagens runda än den i Tisdags, och nu får jag istället jobba på att bygga upp det. 
 
Även varit hos pappa i snart 1 vecka och trivs bra här. Väldigt bra faktiskt. Vet inte vad jag ska göra riktigt angående boende situation då jag inte vill flytta runt - speciellt till så olika miljöer då jag är väldigt mycket själv hos mamma. Ska verkligen försöka tänka ut en situation som känns bekväm. Kram.

Vårkänslor


Gick upp vid 9 idag och så härligt att det äntligen är sommartid ! Har än så länge hunnit med övningskörning och en 5km springrunda för att testa mina nya shorts. Ska senare måla naglarna och fixa en inlämning - annars ska jag nog mest ta det lungt och ladda inför kommande vecka. Kram. 
 

Tonight is the Night


Gick up 20 i 8 och satte igång nån gång vid 9 med att vårstäda (byta gardiner, mattor, nya blommor, damtorka osv) och nu känns allt så ljust och positivt här hemma. Gick runt på stan med Ramona, Linda & Aleksis i dryga 2 timmar förut i ca 14 graders värme !? Hade till och med mina laofers på mig idag vilket var så otroligt härligt.
Vi lunchade på Agapi och fick med mig ett par nya jeans och ett par springshorts hem. Är nöjd trots att jag egentligen tänkt att spara pengar denna månad.
 
 
Blir så himla positivt inställd när vädret är såhär och faktiskt varit rätt effektiv trots att jag varit så trött denna vecka. Ikväll blir det kyckling ochc potatisgratäng till middag vilket ska bli gott. Även hittat ett par långa löpartights som sitter så tight som jag vill så ska kanske köpa dem nästa vecka då jag verkligen behöver nya asap. Länkar rätt mycket musik nu men tycker ni borde lyssna på låtarna för är verkligen "feel good" och mår bättre av att lyssna på dem 

Outasight – Tonight Is The Night
Inner Circle – Sweat (A La La La La Long)
Lily Allen – Hard Out Here
Metro Station – Shake It

Hur bra är inte min klass?

Lilac

Är så himla trött och kan inte uttrycka hur glad jag är över att det äntligen är Fredag. Inte haft nån energi på eftermiddagarna/kvällarna denna vecka känns det som - har dock hunnit med 6st träningspass vilket känns bra. Tänker ta denna helg till att vila/jobba/skolarbete. Känner att det behövs och kroppen var inte med till 100% på gymmet idag vilket speciellt märks vid konditionsträning - kände även att mina muskler behöver en liten paus.
 
 
Redovisningen idag gick helt ok. Har inlämningar jag måste lämna in under helgen så att de är ur vägen inför nästa vecka. Var hos min dermatolog imorse och då jag utvecklat exsem pga torrhet och krämen jag fick utskriven så kommer processen bli ännu längre än vad jag ville. Har nu fått Tetralysal - vilket känns som att vara tillbaka på ruta 1 igen. Även salva mot mina exem, en mildare acnebekämpande kräm och hudkräm på det. Fick prata med en annan läkare än "min" idag angående allting och kände att det gav så mycket mer information än vad jag tidigare fått. Blev även ett 10 min samtal med kuratorn på avdelningen pga att det hindrar mig från att göra mycket - och det var faktiskt ganska jobbigt då jag lätt blir emotionell när jag måste prata om min hud.

Skulle åkt till Gävle på Torsdag men har ställt in det då jag ska till O'Leary's på föreläsningen med Petter. Prioriterar det mycket högre på min lista då den chansen inte kommer varje dag och tackar absolut inte nej till en inbjudan till något sådant.

R5 – Pass Me By
Jessie J – It's My Party
Klingande – Jubel - Radio Edit
Calvin Harris – Summer

March 25th

 
Imorse var jag så otroligt inställd på att dagen skulle bli negativ och jobbig, men nästan tvärtom. Har jobbat relativt bra fastän det blev mycket småprat. Springturen gick bra och ska bara invänta Linda och sedan färga mitt hår tror jag. Ikväll blir det våfflor med glass till middag då det är våffeldagen, och imorgon ska jag ta mig upp tidigt för att ta tåget in till KMTI och hinna med ett mag/arm pass innan skolan. Hatar att träna armar egentligen och gör det väldigt sällan men antar att det också måste göras ibland.
 
Känslan av att vara stor och uppsvälld har inte lagt sig än, men är dock ganska säker att det är pga pms då det blir såhär mer eller mindre varje månad.  Spanskan idag var också kul, och imorgon kväll efter den sista körkortsteori kursen så ska jag och Lovisa på kurs och tror faktiskt den kommer bli otroligt roligt ! Kram.
 

2014 03 24

 
Kan jag bara få säga hur trött jag är på allting. Behöver en ny start. En bra start.
Åt lunch med Ramona efter vi varit hos skräddaren för att sy in en jacka, och åkte direkt efter det till gymmet med Johan. Blev bara 1h20min och det gick inte alls särskilt bra. Känslan av att vara uppblåst och äcklig sitter fortfarande kvar och hoppas att den försvinner snart. Kunde inte prestera på topp alls. Det enda positiva är att jag märker att mina magmuskler blivit starkare de senaste veckorna vilket gör mig glad.

Jag har en känsla av att de kommande 6 månaderna kommer vara de stressigaste i mitt liv än så länge. Har idag haft en diskussion med pappa ang. karriärval (då jag måste välja linje för universitet inom en väldigt snar framtid).
Om jag ska investera tid och pengar på en 5årig universitetsutbildning utomlands vill jag vara säker att den är bra och att jag gjort 100% rätt val. Är intresserad av marknadsföring men hur stor, eftertraktad och bra karriärsmässigt är det valet ? Inte särskilt. Jag vill ha ett jobb där man kan nå nya nivåer och ha mycket ansvar.

Skolan går inte bra och finner mig själv inte orken till att sitta ner och faktiskt fokusera. Jag förstår absolut att livet går upp och ner men just nu känns verkligen allting otroligt negativt och förvirrande. Kärlek, träning, självkänsla, skola, fritid och framtid är för tillfället helt oklar och jag behöver verkligen några dagar med att strukturera upp allting och lugna ner mig. 

I wish that I could witness all your joy and pain

 
Mår inte så bra idag. Känner mig tjock, svullen och äcklig. Känns som jag äter helatiden och ser ut som jag gått upp flera kg under natten. Vet att det inte är så men idag vill jag inte visa mig för någon.
Borde verkligen ha pluggat men går verkligen inte att fokusera trots ett flertal försök, städade istället Anders bil så jag fick ihop lite extrapengar.  Ska ta en dusch om ett tag och försöka rensa av mig alla negativa tankar. Ser verkligen fram emot att gå till gymmet imorgon efter en tur till skräddaren. Vill svettas.
Ser dock inte fram emot teorilektionen vid 16 lika mycket, men har endast två veckor kvar av dem tror jag - så skönt att ha det avklarat.
 

Sinkin' In


Vaknade runt 8 idag, och åt för en gångs en ordentlig frukost. Känns bra och ska verkligen försöka få in det i min dagliga rutin då det är viktigt att äta en bra frukost. Dock är det en förbättring de flesta dagar med tankte på att jag aldrig brukade äta det förut. Har sedan imorse hunnit med en sväng till Coop för att handla mat till ikväll, lite pilatesövningar och målat tånaglarna. Behövde verkligen byta färg till något mer vårigt och även om färgen inte känns så "jag" så gillar jag den väldigt mycket.

Essie - Splash of Grenadine 

Har försökt hållt mig positiv hela dagen och lyssnat på musik som gör mig glad så som Veronica Maggio, The 1975, Hunter Hayes osv. Trots att det är kallt ute idag så hoppas jag att vårvädret snart bjuder på några extra plusgrader då det verkligen känns i kroppen och sinnet när det är vår och man blir på något sätt mycket lyckligare.
 

Going back to Nashville

Blev klar med städningen utav mitt rum för ett litet tag sedan. Har sen dess hunnit äta kyckling och sallad och kollat runt lite på bl.a. tumblr. Jag är på så många olika humör samtidigt och det är frustrerande.
 
Jag är så lycklig på grund utav att det enda jag drömt om de senaste 4 åren är lite drygt 1 år bort. Processen är nu sakta påbörjad på riktigt och jag kan knappt inse det. 
Jag är otroligt förvirrad kring allt som har med kärlek och relationer att göra. Försöker att inte tänka på det för mycket och bara ta dagen som den kommer, men det är svårt att inte kolla framåt och spekulera eller undra över allting. 
Jag är stressad pga skolan och generellt allt annat i livet så som körkort, träning och fritid. Det gör mig ledsen och det känns som om jag inte hinner med någonting. Det får mig att ignorera mina egna behov även om jag varit ganska bra med att hålla mitt välmående under kontroll denna vecka.
 
Blev väldigt mycket jag nu, men gillar inte att inte ha kontroll över mina känslor. Behöver struktur, även på mig själv, och det har jag inte just nu. Vardagen går relativt enkelt då jag bara "flyter med" och gör det som måste göras, men samtidigt är jag utmattad och trött på att vara så himla förvirrad kring allting.
Önskar alla kunde säga exakt vad de kände och tyckte. Detta är inget jag är bra på själv,men önskar det var så. Det skulle spara så mycket tid och tankar.
 
 
 

Friday I'm in love


Ännu en relativt lugn dag. Slutade skolan ca 14.00 och åkte då till KMTI och körde 1h30min styrka. Åkte sedan hem och åt och såg på ett avsnitt av en serie. Har börjat städa mitt rum (sorterat i lådor, dammtorka osv) men blir nog klar om nån timme eller två. Hittar inte min klocka någonstans och är nu väldigt säker på att den är borta för alltid. Funderar helt ärligt på att köpa en ny exakt likadan då jag gillade att den var så enkel. Har egentligen inte råd med det och får isåfall leva rätt snålt den kommande månaden också. 
Så himla typiskt. Känns så jobbigt nu. Min guldklocka är borta, mina hörlurar är trasiga så de får jag tillbaka om ett par veckor, skolan går inte så bra, har ingen fritid och hade tänkt köpa solglasögonen för förra månadens pengar och kläder för denna. Får tänka ut vad jag ska göra för någonting. Tror dock det lutar åt en ny likadan klocka just nu... 


Tog tåget hem 16.36 och trots att det är så himla fint väder så blåser det väldigt kallt. Ska in på måndag och sy in en beige kappa som jag kan börja använda snart, men finns så mycket jag vill ha. Känner mig rätt negativ nu men ändå hunnit med 4 träningspass denna vecka vilket känns bra. Ska äta sallad och kyckling efter jag städat klart och sedan antagligen se på någon film eller jobba med biologin. Kram.

Christmas Memories '13

 
 
 
 

2014 03 20

#TBS
 
Idag har varit en ganska lugn dag. Har inte känns sån stor press eller stress trots att det finns tusen saker att göra. Fått klarhet och hjälp angående universitet, hunnit träna, skratta och ha tid för att göra det jag vill.
Blev drygt 1h mage idag trots att jag tänkt ett längre pass med armar också. Var så otroligt hungrig och hade ingen träningsork egentligen. Hoppas att morgondagens pass blir bättre då jag ska köra ben/armar. 
Kom hem ifrån stan runt 18.30 och har sedan dess hunnit se på serie, packat, ätit och lagt mig ner för att föröska koppla av. Det är inte många dagar jag känner mig såhär lugn när jag vet att jag egentligen har mycket att göra, men jag behöver dessa timmar till att bara varva ner.
När jag kommer hem imorgon hade jag tänkt att städa mitt rum. Tror träning + städning blir ett bra sätt att avsluta skolveckan och göra mig redo för helgen. Mamma åker till Prague på Söndag så är själv Söndag-Tisdag, brukar vara själv ofta men funderar på att kanske åka till pappa de dagarna istället för att umgås med honom. Vi får se ang. allt under helgen. Godnatt.
 

Pretty Lights

 
Åkte hemifrån vid 7 för att hinna med ett pass på gymmet innan min körlektion. Blev 1,5 timme styrka med fokus på mage/ben. Tog såklart vårjackan imorse då det inte såg ut att vara något annorlunda väder från gårdagen men har istället gått runt och fryst i stort sett hela dagen. Kollade ut genom fönstret runt 08.30 nån gång och såg då att det öste ner massa snö. Verkligen inte vad man vill ha nu.

Imorgon är det kort skoldag.Har endast en lektion på 1h35min men måste hinna framåt med en viktig kollaboration mellan biologin/fysiken. Den är ganska rolig faktiskt.
Ska efter den lektionen till gymmet och sedan göra mig iordning och sen får vi se.
Precis skrivit lite på biologiuppgiften och ska nu packa/lägga fram saker för imorgon samt måla kanterna på naglarna. Godnatt. 
 

March 18

Idag har varit så himla långsam. Är rädd att jag ska hamna i ett tillstånd där stressen tar över igen och inte hinner med något alls och mår allmänt dåligt. Det gick inte arbeta effektivt idag. Jag vet vad som måste göras men det blir liksom tomt i huvudet och man vet inte vart man ska börja.
Kommer bli rätt mycket nu de kommande 2 månaderna men ska försöka sätta mig ner till helgen och reda ut schema för vardagen. 
Det sista jag vill just nu är att gå upp vid 6 när jag börjar 12 för att åka till gymmet. Känns alltid bra att ha det avklarat men är så himla trött så känner att jag vill sova ut, dock får sova bli någon annan dag. 
Försökte måla om naglarna nyss och blev inte super tyvärr, har även firat min pappa som fyllde år idag. Gillar pappa så himla mycket. Kommer komma hem sent imorgon runt 21.30/22.00 och det gör mig lite ledsen. Vill hem, sova och bara vila. Körlektion direkt efter gymmet, sedan skola med matte och fysik, följt utav teorilektion och efter det en kurs (Är så himla nervös Lovisa !)
Känner mig äcklig och efter tårtan kände jag smått ångest.
Har så mycket jag vill hinna med innan torsdag eftermidadg men kommer inte tyvärr. Både fixa håret och fixa om naglarna. Det får jag göra på Fredag eftermiddag istället så det känns bra inför helgen. Godnatt.
 
 
 
 
 

Still Sane

 
Vaknade runt 6 imorse då jag gick och la mig realtivt tidigt. Kändes som jag hade försovit mig trots att jag visste att jag inte skulle upp förens vid 7. Hade marknadsmöte vid 10, och sedan åkte jag till gymmet med Johan vid 12. Blev 2,5 timmar idag men ändå kände jag mig inte på topp alls. Efter det gick vi runt på stan i någon timme tills jag skulle på teorikurs på körskolan. Kom hem runt 18 och har precis duschat och ätit middag.
Provade även det nya Frozen Yoghurt stället i stan och det var okej, inget fantastiskt. Men fortfarande mysigt att såna saker öppnar upp i Karlstad.
 

Sunday 16/3

 
Idag har vi ätit pizza, städat, tagit ett x antal turer till sopstationen och sovit. 
Det var kul igår trots att idag bidragit med lite smått ångest och snurr i huvudet. Åkte hem från Alice runt 14 och har sedan dess legat och sett på film/sovit. Ska ta en dusch snart och packa inför imorgon. 
Vet inte om jag orkar gå på Marknadsmötet 10 imorgon men är väll lika bra, ska till gymmet efter lunch och sedan till körskolan på teorikurs klockan fyra. Godnatt.

Hola Amigos


Ska slänga mig iväg för att träffa Lovisa och My snart, och sedan gå till Alice 18 års fest. Är på bra humör idag.

The people we used to be

 
Vaknade vid 9 idag så var skönt att få lite sovmorgon. Gjorde mig iordning och åkte vid 11 in till stan för att kolla efter jeans. Hittade verkligen de perfekta paret (bra färg, lagom slitet och bra längd !?) men de fanns inte i min storlek och de skulle antagligen inte få en några mer heller så det var verkligen synd, köpte dock ett par vanliga mörkblå då jag ville ha det också.
Har nyss duschat och sitter nu och väntar på att tiden ska gå ungefär. Ska börja göra mig iordning snart kanske. Kom hem runt midnatt igår och det var så otroligt blåsigt. Min cykel hade blåst omkull så nu har den massa repor på sidan men jag antar att det är sånt som händer. Tror det kommer bli kul ikväll, ska hämta Lovisa och My om lite drygt 2 timmar i Kil så ja, Kram.
 
 

#TBS

 

Branäs

 
Dagen har varit riktigt rolig och är glad att jag åkte till Branäs. Slutade med att endast 5 ifrån klassen åkte dit men det gör inget för det var kul att umgås i en liten grupp hela dagen. Bussresan gick fort och på dagen var det runt 11 grader varmt så verkligen skönt att åka med sol och värme.
Och Lovisa, jag tycker du blivit jätteduktig !
 
 
 
 
 
 

20140312

Åkte in till stan vid 7 imorse för att hinna med en timme styrka på gymmet innan min första körlektion på körskola. Gick ganska bra och vi gick igenom grunderna så som växling med 1, 2 och 3 samt starta i backe osv. Efter det var det skola, matte och fysik - vilket känns jobbigt men det måste göras.
Efter skolan gick jag och Linda till trafikskolan igen för en teorikurs.
Efter det åkte jag, Linda och Ramona och åt på resturang då vi slutade tidigare än väntat. Tog som vanligt kycklingsallad och det var gott. Det kändes okej faktiskt.

 
Efter vi kom hem ca 18.30 så väntade jag på att pappa skulle bli klar med sin träning, fixade lite paket jag skulle skicka iväg och handlade mat och vatten/fika inför imorgon då vi ska till Branäs. Tror det kommer bli bra trots min mismatchade klädsel utav blått, grått och rött. Blir så glad av min klass och ska bli kul att spendera tid med några ifrån den imorgon. (Synd att du inte följde med My). Ska se om jag kan ladda in en film i iPaden och sedan sova. Godnatt.
 

Rather Be


Trodde att dagen skulle bli jättedryg men det blev den inte. Var så himla härligt väder idag och var skönt att vara ute. Försökte på mig en springrunda idag när jag kom hem men benen kändes tunga med all träningsvärk så gick inte särskilt bra, men var ändå skönt att komma ut en stund i solen. Ska imorgon bitti in till KMTI för mag/arm pass tänkte jag innan min och Lindas körlektion vid 10.
Sedan är det matte och fysik i skolan, efter det yttligare en tur till körskolan för teori i två timmar - och sedan äntligen åka hem. 
Bestämdes idag att jag ska med till Branäs på Torsdag trots allt och kommer ju utan tvekan att bli kul med de flesta utav mina klasskompisar där.  Känns som det är så mycket utanför skoltid som sker just nu bl.a. med körskolan. Det är jättebra att det verkligen är på gång på riktigt dock och gör nästan inget att man kommer hem lite senare nu eftersom det  är ljust ute ganska mycket längre så man blir inte lika trött.
Träffade Sofia på tåget hem idag så de var också en bonus !
 
Clean Bandit – Rather Be (feat. Jess Glynne)

Clubmaster


Fick hem mina Aviators idag och jag visste redan att jag tog en ganska stor risk med att beställa ett par pilotglasögon, och tror inte att mitt ansikte riktigt kan bära upp dem helt enkelt. Vissa ser grymma ut i dem men inte jag. Har aldrig tyckt att jag passat i det egentligen men blir så avundsjuk på folk som kan bära upp dem och bestämde mig väll då för att ge dem ett försök.
Funkade ju som sagt inte särskilt bra på mig dock så bestämt mig för att byta modell till ett par Clubmasters. Stod mellan dessa och Aviators men eftersom jag tyckte de var ganska lika mina Wayfarers så valde jag pilot.
Tror det är bäst för mig att hålla mig till de mindre och fyrkantigare bågarna egentligen pga min ansiktsform.
Även om dessa är relativt lika mina Wayfarers så tror jag att de kommer passa min stil och personlighet tusen gånger bättre. Men det får vi se när de anländer någon gång nästa vecka !


 

Addicted to you

Ännu en dag med sovmorgon. Gick upp 8 och gjorde frukost, sedan satt jag och spelade lite gitarr och kollade igenom lite saker för skolan. Vid 11 åkte jag in till stan för attt möta Johan på KMTI vid 12 för ett gympass. Hade sån träningsvärk i magen att vissa övningar jag brukar göra inte gick så bra, men har testat nya saker idag och det flöt på ganska bra. Gillar att det är ganska tomt runt den tiden på måndagar och solen började även skina efter en morgon med regn och grå himmel.

 
Har precis målat naglarna och inte använt denna färgen på hur länge som helst, gillar den dock väldigt mycket upptäckte jag nu ! Gick runt på stan i ca 1,5 timme innan jag skulle på körkortsteori från 16-18, letade efter lite olika saker och ska nog in på lördag igen då jag inte köpte något av det idag. Försökte även hitta täckbyxor men lite sent ute med det, trodde att mina från förra året passade men de är tydligen för stora nu så har lite smått panik över torsdagen... 
Iallafall imorgon börjar en ny skolvecka och älskar verkligen 3 dagars ledighet istället för 2. Tycket det borde vara så hela tiden för man blir verkligen så mycket mer utvilad och hinner varva ner på riktigt. Ska kolla på det senaste avsnittet utav Girls och sedan sova, Godnatt.
 

Call it magic

 
 
Vädret idag är så underbart, trots det har jag knappt varit ute. Sov länge idag (ca 9.30) vilket behövdes efter gårdagen och eftersom jag fick lite sömn natten innan igår. När jag vaknade så gjorde jag frukost och sen har jag städat. Trodde mamma skulle komma hem imorgon men det var tydligen idag, så då fick jag lite bråttom med att ta fram damsugaren och sätta i diskmaskinen.
Har nyss sökt några sommarjobb och den jobbiga delen är att skriva ett nytt personligt brev för varje tjänst, men det går absolut fortare nu när man vet ungefär hur man ska formulera sig och vad man vill lyfta fram.

Ska åka till pappa en liten stund nu, och efter det ska jag nog packa inför imorgon och sedan kanske fixa naglarna då jag tog bort nagellacket imorse. Ser så mycket fram emot morgondagen då jag ska till gymmet med Johan vid 12, och efter det kolla runt lite i stan tills det är dags för teorikurs på körskolan tilsammans med Linda. Sedan börjar veckan igen och bara att ta nya tag! Kram.
 

F & S



Idag gick jag upp vid 7 för att ta en dusch. Gjorde mig sedan iordning, åt frukost och gick iväg till mitt gamla högstadie ca 10.30. Jobbade fram till 18 med att förbereda allt inför UKM och när det var över ca 20.30 så började vi städa upp allt igen. Alla dekorationer etc var uppsatta igår men eftersom jag var inne i stan på en födelsedagsfest då så kunde jag inte vara med på den delen. Var så kul att träffa min fina Sofia igen då vi knappt ses längre vilket är så himla synd. Älskar att vi fortfarnde kan prata om allt och vara oss själva med varrandra dock. Kom hem ca 21.30 och är så himla trött just nu.  Imorgon ska jag bara ta det lungt för att ladda upp med gym, körskoleteori och plugg på Måndagen. Gick och la mig ca 2 inatt vilket inte var så smart med tanke på att väckarklockan ringde relativt tidigt för en lördag. Första veckan tillbaka i skolan är alltid extra kämpig med allt, men trivs så himla bra med min klass så det underlättat verkligen otroligt 

Bästa skolan

 

01

Blir så frustrerad på att det här antagligen aldrig kommer att ta slut. Har haft problem med min hud sedan jag var 13 år. Det har gått upp och ner i perioder och har testat tusen olika produkter för att hjälpa den. Vissa har hjälp, vissa har gjort det värre, och vissa har inte gjort någonting.
Saker som hjälpte i början fungerar inte nu, saker som hjälpte för ett år sen gör inget alls. Min hud har varit helt relativt bra de senaste månaderna men den har nu börjat fått såna vändningar. Just nu och den senaste dryga månaden så har min hud varit inne i en dålig period igen så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Om det inte vore för att jag var så himla röd, så hade jag inte använt mig utav foundation för det ser nästan bara värre ut med det egentligen. 
Min huddoktor ville inte skriva ut en till dos av Roaccutan till mig eftersom de är såpass starka tabletter och han inte ansåg att jag var i behov av dem, vilket jag kan erkänna att jag inte var vid tidpunkten jag träffade han då min hud hade klarnat lite dagarna innan min tid.
Men som sagt går det upp och ner. Jag åt tabletterna i 3 månader och han kallade dem själv "mirakeltabletter" för de tar verkligen bort i stort sett alla tecken på acne. Tror aldrig jag varit så glad som jag var under perioden när jag var klar med min behandling. Min hud var len (något jag aldrig tagit för givet att den ens kan vara) och jag hade inte en enda finne. Ibland nån gång i månaden kanske det dök upp någon, men jag menar vad är 1 finne jämtemot 20, med oljig hud, ärr och förstorade porer? Absolut ingenting. 
Det är alltid en så lång process med alla hudrelaterade saker för du måste alltid ge en ny "produkt" ett x antal veckor för att se om den har fungerar. Det går inte använda 3 dagar och sedan är det bra liksom. Du kanske måste använda den i 3 veckor, helst 6.
Jag har så mycket jag önskar, att vara längre, ha bra ögonbryn, vara smalare, brunare etc... men helt ärligt så är min hud det enda jag egentligen vill ska vara bra. Jag kan leva med hur jag är, men jag vill inte se mitt ansikte varje morgon och försöka täcka det, eller börja gråta för att jag mår dåligt pga dess tillstånd.
 
Självfallet vet jag också att inte andra ser på det på detta sättet. Jag kunde inte bry mig mindre om någon jag känner hade acne. Det är naturigt och ingenting man riktigt tänker på. Men när det sitter på en själv så blir det helt annorlunda. 

20140306

 
 
Skoldagen började med fysikplugg i någon timme, sedan åkte jag till KMTI i drygt 1 och en halv timme och efter det så åt jag och fixade lite saker. Vår fina mentor hade fixat fika till oss då vi alla var ganska nervösa inför Fysikprovet. Det gick inte bra. Var endast helt säker på 2 utav 12 uppgifter och svarade på kanske 10. Inte fullständigt på alla.
Fick nyss reda på att jag slutar 14.10 imorgon - Tror inte jag slutat så tidigt någonsin ungefär ? På kvällen ska jag på 18 års fest i Karlstad en liten stund innan jag måste ta tåget hem och förbereda mig för Lördagen. Ska bli kul att träffa Lejla och alla igen också ! Ska kolla på någon serie nu, måla om kanterna på naglarna (kanske gör det imorgon dock) och sedan se om jag kan göra klart kemin då jag fick hjälp utav min fina Sabina igår, tack och lov.
Min bror fyller 21 idag men han är tyvärr uppe i Luleå så kan inte träffa honom. Har iallafall ringt och sagt grattis. Kram 
 

No I don't want anybody else but you


Coldplay – Magic

Dropping glasses just to hear them break

Kan inte säga hur glad är att jag har så förstående och bra klasskamrater. Idag började som vanligt men efter två timmar insåg jag att det inte kommer gå. Ville absolut inte missa idag pga matte och fysik, men ibland blir det så och jag gjorde beslutet att stanna hemma.
Imorgon finns det dock inget val, för då är det fysikprov som gäller. Tänkt att repetera på lektionen på morgonen, åka till gymmet på den 4 timmar långa håltimmen och sedan gör provet på eftermiddagslektionen. Tror det är ett bra upplägg för morgondagen och hoppas att allt har lugnat ner sig tills imorgon bitti.
 
Har pluggat ett tag nu och ska fortsätta med det, sedan försöka ta mig iväg till ett möte jag måste vara med på, men vi får se hur jag känner ikväll.
 

Put your hearts up

 
Tåget till Karlstad var inställt imorse så fick vänta ca 40 minuter på nästa. Jag och Linda passade då på att gå till Ica för att köpa frukost då ingen av oss hade hunnit äta hemma. Sedan hade vi biologi, kemi och spanska. Var bara jag och Lovisa på Spanskan idag då alla andra är på praktik, men det var kul. Det var första dagen i skolan på 5 veckor och kändes konstigt fast ändå bra att få träffa alla.
Har nu bokat övningskörning med körskolan nästa vecka + teorikurser så äntligen är något pågång på riktigt. Har övningskört såpass länge utanför körskolan så det var verkligen dags nu. Tåget hem var också inställt så fick även då vänta på ett senare. Har nu hunnit äta mat och ska nu ta tag i fysiken och försöka sitta i allafall två timmar idag. Kram.

Knee Socks


Idag har varit en väldigt känslosam dag. Beslut har fattats, tankar har tänkts och diskussioner ha skett. Är så himla tacksam över att denna Måndag var ledig då dagen verkligen behövs för att reda ut saker trots att alla beslut inte varit helt positiva.
Åkte till gymmet med Johan vid 12.30 och var kvar tills 15. Idag gick bra trots att jag var nära att bryta ihop mitt på golvet. Började passet med en springtur med väldigt hög musik i snabb takt som var så behövligt. Var så himla arg och ville bara göra mig av med energi.  Även om jag inte alls hann med lika mycket idag som jag hade hoppats eller brukar så var det mer mentalt än fysiskt ansträngande.

Imorgon börjar skolan igen och även om jag ser fram otroligt emot att äntligen träffa alla fina personer så är det lite jobbigt på något sätt som jag inte lyckats lista ut än. Precis målat naglarna och ska väll antagligen snart ta och se på någon serie trots att jag borde plugga. Känner dock att jag haft tillräckligt med mentala utmaningar idag. Pappa smsade dock förut och sade att han bokat allt med körlektioner, halkbana, uppkörning osv vilket är bra för han har nu bestämt att han tycker att jag och Linda ska ta körkort innan sommaren.

Lyssnar på nostalgisk musik och det gör mig glad. Får tillbaka så många bra minnen och blev även bestämt förut att jag ska jobba på UKM på Lördag, så har möte ang. det på Onsdag kväll. Inte ideal dag pga Fysikprovet på Torsdag men ska nog inte hindra mig för mycket. Tror denna vecka kommer bli stressig och att jag tyvärr inte kommer hinna med särskilt mycket utanför skolan över huvud taget. Vissa veckor blir tyvärr så men är endast drygt 3 månader kvar till sommarlov redan. Godnatt.
 

Sunday = Study day

 
Även om fokusen varit dålig under dagen så tror jag att jag iallafall har sett till att organisera alla anteckningar som jag behöver innan provet vilket blev ett par nya sidor. Är så himla orolig inför det och har endast 3 pluggdagar till inför det kvar men hoppas på godkännt. Är så otroligt mycket nya formler och mycket mer att kunna än det var inför det tidigare fysikprovet som faktiskt gick relativt bra mot all förväntan.

Kan inte beskriva hur glad jag är att jag ska få träffa vissa personer nu när skolan börjar igen på Tisdag. 5 veckor är en lång tid när man är van att ses nästan varje dag. Imorgon ska jag upp klockan 6 för att hinna med lite innan jag åker till gymmet med Johan. Just nu är jag så himla sugen på att springa och ser fram emot att få göra det till hög musik. Ska försöka tänka positiva tankar och under morgondagen och slutligen göra mig redo för skolstarten med att måla naglarna etc. Sedan är det upp tidigt på Tisdag morgon och börja vardagen igen. 
 

Do I Wanna Know ?

Have you got color in your cheeks', Do you ever get the feeling that you can't shift the tide ?
That sticks around like something's in your teeth, and some aces up your sleeve. I had no idea that you're in deep. I dreamt about you almost every night this week. How many secrets can you keep' ?
'Cause there's this tune I found that makes me think of you somehow. When I play it on repeat, until I fall asleep. Spilling drinks on my settee.

Do I wanna know ? If this feeling flows both ways. Sad to see you go, was sorta hoping you'd stay. Baby we both know that the nights were mainly made for saying things that you can't say tomorrow day. Crawling back to you.

Ever thought of calling when you've had a few? 'Cause I always do. Maybe I'm too busy being yours to fall for somebody new. Now I've thought it through. Crawling back to you.

So have you got the guts? Been wondering if your heart's still open and if so I wanna know what time it shuts.
Simmer down and pucker up. I'm sorry to interrupt it's just I'm constantly on the cusp of trying to kiss you.
I don't know if you feel the same as I do, but we could be together, if you wanted to.

 

Arctic Monkeys – Do I Wanna Know?

Burning Bridges

Idag och igår var bra, trots mycket osäkerhet och förvirrade tankar. Vet inte vad jag ska tro eller tänka och detta resulterar bara i att jag inte säger något istället. Vet inte vad som är rätt eller fel och jag är rädd men samtidigt inte. Konstiga känslor och Inte alls som jag trodde men det är såhär det är. Tänker försöka att inte haka upp mig på något men sanningen är att jag antagligen kommer det ändå. Imorgon är det endast fysikplugg som gäller hela dagen och hoppas verkligen att fokusen är med mig trots allt. Är otroligt viktigt att jag repeterar och räknar ut uppgifter då jag har prov nästa vecka som är viktigt.