19 You + Me

Haft en så otroligt bra vecka. Är så lycklig och kan inte riktigt förstå att jag har haft sån tur. Går inte ens att förklara.
 
Idag har vi tagit ut alla möbler ur mitt rum här hos pappa, planerat hur jag ska göra med färger och möblering samt börjat ta bort tapet. Ska måla om taket och sedan köpa tapeter och resten av möblerna som behövs dvs säng, golvspegel, matta, fotölj, lampor osv. Har endast kvar en byrå då resten av möblerna inte alls passar till hur jag vill ha det. Jag får bo i vårt gästrum tills det är klart, förhoppningsivs inom 2v - då pappa åker om några dagar och är borta nån vecka så vet jag dock inte hur det blir. Men nu är det iallafall påbörjat på riktigt. Såg mycket mer potential för rummet när jag fick ut allting. Jag gillar verkligen vårt gästrum men det är ganska litet men överlever ett tag här.
 
 
Har inhandlat ny ögoncreme men tänkte tipsa om Clinique All About Eyes serumet nu på sommaren. Det är återfuktande, återstramamande, kylande och man ser direkt piggare ut. Även varit på apoteket och fixat prover då jag behöver ny hudkräm och tror jag hittat en jag gillar så ska be Pappa eller Ramona att åka förbi och inhandla den åt mig nån dag.
 
 
Har målat naglarna hela kvällen och lyssnat på musik. Ska se om jag kan jobba på fysiken lite innan jag ser på någon serie eller bara ligger här och tänker lite mer. Kram.
 
 

Är så himla kär

 

Ink

 
Idag har jag inte alls kännt mig på topp. Är dock klar med alla inlämningar och nu längtar jag bara till Torsdag 
Känner mig stor och äcklig idag. Har målat tånaglarna och imorgon ska vi på middag med marknadsgruppen. Dåligt med träning denna vecka ocskå. Kör i snitt 3 pass istället för 6st nu trots att jag hinner med mer - men finner varken lust eller ork tyvärr. Hoppas att det ändrar sig snart
Har målat tånaglarna för att jag inte skulle hinna måla om både fingrar och tår imorgon kväll, samt lämnat in två st photoshop uppgifter idag. Även gjort Nationella i Spanska och tror det gick helt ok. Kram.

Summertime of our lives

Heal your broken bones

 
Har inte skrivt på hela veckan då jag varit upptagen samt inte hänt något som jag känner behöver skrivas ner här. Iallafall haft en väldigt bra vecka och är så himla lycklig. 
Igår åkte vi iväg och röstade i EU valet vilket känns bra och fick även reda på att jag klarat Matte NP i 3C kusen. Tror aldrig jag varit så himla glad över att vara klar med en kurs i hela mitt liv. Detta innebär att jag aldrig mer behöver öppna en mattebok eller räkna några intergraler eller veta vad andraderivatan av en funktion är. 

Idag har jag haft det otroligt bra. Även igår efter skolan. Och faktiskt nästan varje dag denna vecka. Har gjort väldigt mycket och är nästan klar med allt känns det som. Varit fint väder hela veckan så man har kunnat vara ute utom idag då det åskde, blixtrade och regnade men gjorde inget för dagens planer.
Kom hem runt 23 idag och väntar på att Linda ska komma hem om ca 1h. Kommer antagligen att somna innan det då jag gick upp 7 imorse och inte sovit särskilt bra inatt, men livet känns faktiskt bra.
 
Coldplay – Ink Coldplay – True Love Coldplay – Oceans Coldplay – Midnight - Giorgio Moroder Remix Coldplay – Always in My Head Coldplay – O Coldplay – Ghost Story Coldplay – All Your Friends

Ghost Stories

 
Ghost Stories släpptes på iTunes idag och är redan helt förälskad. Så himla bra.
 
Började dagen med ett 1,5h arm/rygg pass på KMTI och åkte sedan till skolan för att kolla klart på The Great Gatsby. Fick sluta efter det men gick på en mysig promenad och satt sedan tillsammans med Victoria och Filip för att strukturera upp lite av arbetet vi håller på med vid sidan om skolan.
Ska försöka få klart 2 uppgifter till idag (båda i biologi) och sedan kolla på någon serie. Är endast 3 veckor kvar till skolavslutningen och det känns så overkligt men samtidigt så bra. Åker till Spanien om 1 månad och det känns positivt då jag ska åka med en kompis jag inte hinner tillbringa så mycket tid med längre.
Ska även köra bil med mamma om en liten stund då jag inte är superbra på manuellt växlade bilar men det kommer sakta men säkert. Kram.

Söndags Plugg

 
Godmorgon. Gick upp runt 08.30 och satt ute och bara lyssnade på musik i ca 1,5h imorse. Var 14 grader redan då så det skönt att bara sitta och tänka ute i trädgården.
Ska ta tag i plugget nu så det blir gjort och så jag förhoppningsvis klar 1 eller 2 uppgifter under dagen. Tror kommande vecka kommer bli stressig men samtidigt är det så mycket bra som händer och längtar redan väldigt mycket. Blir så glad när vädret är såhär och livet känns mest positivt för tillfället. 
 
 
Igårkväll var jag, Linda & Sofia på The Other Woman på Bio runt 21 och den var faktiskt väldigt bra. Kom hem runt midnatt. Vi var även och kollade på Tapeter igår till mitt rum och har nu tänkt om helt och hållet. Eftersom jag en gång valde att ha svarta möbler här hos pappa, så kände jag att det är svårt att hitta en tapet som matchar bra utan att det blir för mörkt, men valde istället att köra på en rosa med blommor och dekorera med silver och ljusa färger. Förhoppningsvis blir det bra och bör nog vara klart om ca 14 dagar då vi passar på att måla om taket, bygga en extra vägg osv samtidigt. Kram.

 
Sigma – Nobody To Love - Radio Edit Coldplay – Midnight - Giorgio Moroder Remix Bestfriends – Lakeshore Cash Cash – Take Me Home [feat. Bebe Rexha] - Chainsmokers Remix Radio Edit One Direction – Little Black Dress

Take Me Home

 
Är på så bra humör idag. Har för en gångs skull sovit ut och sitter nu och försöker skriva klart biologiuppgiften. 
Vi ska in till stan senare och köpa färg och kolla på tapeter och säng då jag äntligen ska få göra om i mitt rum här hos Pappa, och både jag och Linda vill ha ny säng och förhoppningsvis finns de vi vill ha kvar.
Ska kanske på bio ikväll med Linda & Sofia också och har faktiskt tänkt att gå utan foundation idag trots att jag inte känner mig helt bekväm med det. 
Ska försöka göra klart så mycket uppgifter som möjligt idag och imorgon då veckan kommer bli full som det är redan. Ska även till Spanien i mitten av Juni vilket känns så bra. Inte säker att jag hittat nån som kan följa med mig tyvärr men det är inte hela värden då jag ändå kommer vara med Mamma & Anders och få testa min Spanska utomlands för första gången + bli liiite brun iallafall. Ska även till Grekland i Augusti precis innan skolan.
 
Gårdagen var skön med Spanska, fysikplugg och biologi. Efter det möte och träning. Eftersom det är val snart så satt även jag, pappa och Linda och gjorde detta test imorse. Trots att jag inte är särskit insatt i politik så fick jag bäst matching med det parti jag trodde jag hade mest gemensamt med. 

I'll Carry You Home

 
Fick slutade tidigare idag och har trots det haft en realtivt effektiv dag. Hemtentan i Fysik som vi fick imorse är redan halvt klar och även hunnit med en springtur utomhus, den gick inte super bra men blev en runda iallafall på några km. På Engelskan ser vi på The Great Gatsby som jag gillar väldigt mycket och livet känns, trots mycket inlämningar kvar, väldigt bra just nu. Har egentligen Kemiprov imorgon men tror jag väljer att göra det nästa vecka då jag inte hinner lära mig alla formler tills imorgon. Har den valmöjligheten som tur är.

Igår hade vi muntliga nationella i matte och trots att muntligt + matte är mina sämsta kvaliteter så tror jag iallafall att jag fick godkännt på den delen. Har även möte imorgon och är så nervös då jag vill visa min bästa sida. Kram.
 
Sam Smith – Stay With Me Zara Larsson – Carry You Home M83 – I Need You MKTO – Classic Lana Del Rey – Young And Beautiful - DH Orchestral Version Ellie Goulding – Beating Heart Noah And The Whale – There Will Come A Time

I need you

Är så glad och samtidigt så nervös. Längesedan det faktiskt kändes så bra som det gör just nu.
Samtidigt har jag haft problem med min kropp denna vecka och känner mig stor och ivägen. Dock vet jag att det är pga PMS nu då jag började anteckna datumen i en app. Medicinen har gjort att jag har börjat få jättetorra läppar och ögon men min hud är relativt bra än så länge.

Fått yttligare framtida projekt och är otroligt tacksam till att få vara del av denna lilla grupp då det ger otroliga möjligheter till att bygga kontaktnät och samla erfarenhet. 
Haft samtal med syon och kommit fram till att jag får fulla meriter utan spanska 5. Det känns viktigt för mig att ha fulla meritpoäng då det öppnar upp mer utbildningar för framtiden då jag tror intagningspoäng kommer öka med tanke på att det är de första studenterna som går ur Gy11 i år.

Körde ett 60min benpass idag och tog sedan bussen hem och gick efter det hem i regnet då jag fick skjuts till mötet imorse. Även hunnit måla naglarna, bakat åt Shasi, packat inför imorgon och kollat på Game of Thrones med Linda. Godnatt. 

One more fight

 
Har yttligare en vecka framför mig som är fullbokad.
Idag hade vi nationella i Engelska 09.00 till 11.40. Efter det hade vi Svenskan och fick sluta stax efter 14.00 vilket är två timmar tidigare än vanligt vilket var skönt. Fick klämma in ett 50min magpass på KMTI innan jobb vid 16.000 på Thorén Framtid mässan på Kasernhöjden. Kom hem ca 20.30.
Imorgon har jag frukostmöte, biologiprov, extralektion i kemi och syomöte ang. utökat program och får även förhoppningsvis in ett benpass. Mina träningspass får bli kortare nu istället om jag ska hinna med allt denna och nästa vecka. Vill inte skippa dem men känner att det funkar.
Onsdag har jag läkartid vid 09.00, Prov i G.K. och mattenationella förberedande plugg med Sashi. Torsdagen kommer vara relativt lugn med vanlig skoldag och träning samt kolla på nya tapeter med pappa efter träningen. Fredagen kommer bestå utav Spanska 4 nationella i Läsförståelse som jag är otroligt nervös inför.
 
Då jag inte har planerat något specifikt till helgen ska jag försöka ha en pluggdag samt spaday och få klart allt som behövs få klart innan betygsättningen. Är så trött just nu men måste strukturera upp informationstexten i biologin inför imorgon då jag har prov direkt efter frukostmötet. Godnatt.
 
 

My main men !

 

I've got one less problem without you

 
 
Fick äntligen Roaccutan utskrivet igen för en dryg vecka sedan. Äter endast halva dosen nu men redan märkt mer biverkningar än jag fick första gången jag åt dem. Inga allvarliga dock. Mest humörsvängningar, ont i huvudet och ingen lika stor lust till fysiska aktiviteter. Märker verkligen hur jag kan gå från att vara på topp till botten på loppet om några sekunder, utan anledning.
Känner dock att detta är milda biverkningar och trots att det är lite tråkigt så är det 100% värt det för mig under dessa 3 månaderna jag ska äta dem. Förhoppningsvis så behöver jag aldrig mer äta någon liknande kur efter denna gång. Trots att man är nere lite oftare så mår jag generellt bättre då jag inte behöver lägga lika mycket fokus på min hud. 
 
Märker dock att personer i min omgivining inte mår så bra och vet inte vad jag ska göra då jag känner mig hjälplös i sådana situationer. Vill inte att personer i min närhet mår dåligt. Vill inte att de låtsas som att allt är okej heller för man måste få bearbeta sina känslor på sitt eget sätt. Men det är frustrerande.
 
M83 – I Need You
Ellie Goulding – Beating Heart
Ariana Grande – Problem
Disclosure – Latch

We don't have forever, baby daylight's wasting

Vaknade runt 7 men var så trött från Fotbollscupen igår då det blev rätt sent innan jag var i säng, så gick inte upp förens runt 9. Efter det har jag duschat, ätit frukost, målat naglar och gjort lite andra procedurer. 
Ska återigen försöka börja på min labbrapport men bestämde mig för att istället göra den på gårdagens labb då jag förstod den mycket mer än den tidigare jag skulle skriva om från början.

 
 
Fick även nyss detta sms från mammas sambo, hahaha.
 

Memphis Nights

 
1h30min styrka idag på gymmet. Gick inte så himla bra egentligen. Allt kändes tyngre än vanligt. Igår körde jag 1h pass med fokus på mage. Vet inte varför mina pass inte blir på topp längre och det är frustrerande.
Hade en bra födelsedag i Måndags. Visserligen stod nationella prov i Engelska på schemat men tror det gick bra så oroar mig inte särskilt över det. Har lämnat in mattehemtentan om intergraler och är mer rädd inför nationella nu än någonsin då jag haft väldigt mycket problem med denna del, eller faktiskt hela kursen. Behöver kämpa mig igenom 1 månad till av Kemi, Matte och Fysik och efter det är jag verkligen fri från det. Kan inte riktigt förstå det. Kram.
 

I'm going to give you my heart

 

Sunday Morning

 
 
 

Gick ut med Loke vid 9 för en 2h promenad i Ravinerna. Joggade sedan hem för att hämta Alex och min kamera då skogen var väldigt grön och solen sken så fint. Blev yttligare 1h ute i skogen vilket var skönt. 
Resten utav dagen ska bestå av prep. inför morgondagen dvs måla naglar, duscha, välja kläder osv. Kram.
 
 

Till min fina klasskamrat

Lyssna på dessa låtar, så kommer du må bättre direkt.  Du förtjänar någon lika underbar som du. 

Miley Cyrus – FU
Miley Cyrus – Do My Thang
Def Leppard – Pour Some Sugar On Me (2012)
Austin Mahone – Mmm Yeah
Taylor Swift – Better Than Revenge
Cee Lo Green – Fuck You
Demi Lovato – Really Don't Care (feat. Cher Lloyd)
Selena Gomez – Come & Get It
Jessie J – Domino
Katy Perry – Hot N Cold
 

Better than words, more than a feeling ♡

Min nya "vardagsring" som jag fick hem igår, gillar den väldigt mycket. 

Köpte även en ny flaska av min favoritfoundation då den varit slut ett tag nu och är för blek för att använda den på vintern. Passade på eftersom den räcker länge och behövde en som är lite mörkare än min Nars Sheer Glow som jag annars använder för det mesta.
 
Köpte även nya Clubmasters trots att jag inte hade tänkt göra det nu. Ångrar dock ingenting och tycker de är otroligt snygga på de flesta. Även glad att jag valde den bruna ramen eftersom den svarta som jag ville ha från början ser lite hård ut. De hade även fått in silvriga (! ! !) aliminiumbågar i denna modell som var sååå snygga.

Fick även tillbaka mina efterlängtade hörlurar efter 6 långa veckor 

When I'm with you

 
Är så himla glad idag. Spenderade 2h10min på gymmet idag och det gick rätt bra. Efter det har jag gått runt på stan i hopp om att finna något att ha på mig på Måndag men fann inget trots att jag var där från 14 till 18. Lunchade även själv på Napoli vilket resulterade i en otroligt snabb måltid men det gick bra. 
Fick min nya silverring idag som jag beställde i veckan då min rosettring hade tappat en sten så kan inte använda den längre. Gillar den väldigt mycket och passar bättre än min förra då den var 1/2 storlek för stor. Ska ikväll inte göra så himla mycket, kanske se på nån serie eller försöka börja på min kemirapport då det skulle vara otroligt skönt att ha den ur vägen inför kommande vecka.
Allting börjar ser ljusare ut just nu. Är 18 om 3 dagar (!?!), träningen idag gick bra, har tillbaka mina riktiga hörlurar och känns som jag funnit en balans mellan skolan och fritiden för tillfället. Kram

Valborg 2014

 
 

These will be the Good days

 
Tog en tur till Bergvik tillsammans med Linda & Ramona idag och vi alla råkade gå ut med ett par varsina Ray Bans. Sånt som händer ibland.